søndag den 31. august 2014

Dagens sko 310814

Her til aften har jeg bare haft godt og grundigt ondt af mig selv. Derfor er en gang trøsteshopping tilladt;-). Jeg har været helt syg med de hvide Adidas Superstar 80 med metal snuder, siden jeg så dem hos Kia. Jeg havde faktisk opgivet dem fuldstændigt pga. alt hypen. Men mit shoppeheld ville, at jeg fandt dem i min størrelse. Klik, klik og nu er de på vej med posten:-).
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 30. august 2014

Dagens #260

Dagens outfit: tørklæde - Malene Birger, jakke - DRKSHDW by Rick Owens, skjorte + nederdel - Ganni, taske - Céline, sko - Ca'Shott. 
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 28. august 2014

Dagens #259



Dagens outfit: tørklæde - Malene Birger, jakke - Zara, sweater - Brian Lichtenberg, taske - Céline, nederdel - H&M, sko - Ca'Shott.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 21. august 2014

Dagens #258

Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse - T by Alexander Wang, taske - Mulberry, nederdel - Ganni, sneakers - Ca'Shott.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 18. august 2014

I dag drømmer jeg om #14

På denne regnfulde mandag drømmer jeg om Antigona shopperen med Bambi print fra Givenchy. Den er umiddelbart en perfekt kandidat til hverdagstaske, da den på ingen måde bliver for kedelig. Den kan købes her
Jeg bruger ikke affiliate-links... Jeg har dog på ingen måde noget imod affiliate-links, da det er fint at tjene penge. Jeg ville skam også bruge dem selv, hvis jeg var en stor modeblogger;-). Jeg er bare så træt af den tendens i modebloggerland, hvor man blot indsætter et "her" (et affiliate-link) i stedet for produktets oprindelse for at få en masse klik (at tjene penge)... 

torsdag den 14. august 2014

Dagens #257

I dag har jeg haft fri fra arbejde, så jeg kunne lave lidt praktisk, såsom at bage pølsehorn og hygge alene hjemme(yes jeg nyder bare at have huset for mig selv). Senere tog jeg den laaange vej med bus indtil Strøget, hvor jeg købte en lille ting til mig selv... Bagefter var jeg i Illums Bolighus og købe lidt lækkert (i den billige ende) til huset. Senere hentede jeg og kæresten bøllen sammen. Det var skønt at hygge et par timer inden aftensmad og sengetid. 
Med sommeren kom myggene også, og det ses tydeligt på mine ben. Jeps, jeg er et omvandrende festmåltid for myg. De elsker mig seriøst, men kærligheden er på ingen måde gengældt;-). Og som en lille bonus har en del af mine myggestik en tendens til at hæve op til dobbelt størrelse. Jeg takker ydmygt de søde myg... Men heldigvis gå vi myggefrie tider i møde:).
Som resten af blogland måtte jeg også klikke den stribede jerseykjole fra ASOS hjem, og jeg er yderst tilfreds med den. 
Dagens outfit: solbriller - Gucci, kjole - ASOS, taske - Mulberry, sandaler - Miu Miu.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 12. august 2014

Dagens sko 120814

En ny sæson er da lig med nye sko, ik'? Butikkerne har i hvert fald en masse fine nye sko lige nu, så jeg er pt. i gang med at danne mig et overblik over mine ønsker. Endnu et par er tilføjet overvejelseslisten. De er fra IRÓ og kan købes her.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 11. august 2014

Dagens sko 110814

Jeg gad godt at tilføje "hajtandsstøvletten" fra Givenchy til samlingen.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 10. august 2014

Dagens #256

Et lidt alternativt dagens fra Knuthenborg Safaripark, hvor vi var en dag i ferien. Men det var ikke muligt at få et pænt normalt dagens af min nye Stine Goya kjole. Så derfor er dette dagens "Bøllen og jeg på en kæmpe hoppepude". Bøllen var vild med den.
Her er min og bøllens "Op og ned - Knuthenborg Safaripark".
OP:
* Tigre (gæt bøllens favoritdyr?)
* At fodre aberne var et kæmpe hit hos Bøllen, og den efterfølgende tur i lemuranlægget var også et kæmpe hit
* Legepladsen, især hoppepuden
* Vandlegepladsen
NED:
* Knuthenborg ligger langt væk
* Mange timer i en autostol var bøllen til sidst ikke tilfreds med
* Maden
Men alt i alt et super sted, som vi sikkert skal besøge igen:-).



Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 9. august 2014

I dag drømmer jeg om #12

Kender I det med at være blevet godt og grundigt træt af udsalg? Det har stået på i 2 måneder nu... Jeg vil bare se noget nyt, når jeg er på shoppetur! Disse 2 sæt fra Designers Remix er kommet på min musthave liste. Ord er vist overflødige for hvorfor;-).
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 8. august 2014

Grøn eller hvid?

I morgen på min shoppetur påtænker jeg at købe dette fine sæt fra Ganni, men jeg kan ikke beslutte mig for farven. Hvad synes I - grøn eller hvid? 
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 7. august 2014

Noget nyt #33

Ligenu laver Ganni det ene efter det andet stykke tøj, som jeg bare må eje. Her er de seneste tilføjelser til mit walkin(som endnu ikke er færdigt... Mega meget stress). Ja, hvad kan jeg sige;-). Jeg har ikke andet at sige andet end - der er en overvejende sandsynlighed for at endnu en ting eller to kommer med hjem på min planlagte shoppetur på lørdag.... Kan I gætte, hvad jeg har i tankerne? 
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 6. august 2014

Noget nyt #32

At flytte i hus og udsalgsshopping kunne ikke rigtigt forenes. Jeg har dog gennem den seneste måned lært, at hus og Silvan er et realistisk shoppematch..... Bøllen og kæresten er begge vilde med Silvan - jeg not so much!!!! Så jeg havde opgivet at finde nogle udsalgskup. Men i sidste uge var jeg i Illum, og i Designers Remix hang flere af mine udsalgsønsker med 70%. Da jeg har sukket over det stribede sæt og det grå ruskindsskaterskirt hele foråret, var det haps og frem med Dankortet;-). Har I gjort nogle gode udsalgskøb?Follow my blog with Bloglovin

mandag den 4. august 2014

Dullegrej #1

Mine nuværende favoritter indenfor dullegrej og lidt om mine dullerutiner. Jeg vasker mit hår hver dag, da jeg ikke fungerer ellers;-). Men jeg har desværre en meget sart hovedbund, som ofte klør (helt vildt). Og ved mit sidste frisørbesøg introducerede min frisør mig til shampoo og balsam fra ingredien, som jeg virkelig er blevet glad for og min hovedbund klør ikke:-). Min redning i denne varme er sprayen fra Avène, som er genial og så dejlig forfriskende. Jeg er storforbruger af saltskrubber. Jeg er især glad for dem fra Badeanstalten.

Follow my blog with Bloglovin

søndag den 3. august 2014

Dagens #255

Som tidligere nævnt er jeg noget bagud med dagens. Men på den anden side får jeg ikke taget billeder til dagens i disse dage.  Da mit ufotogene jeg slet ikke kan fungere på billeder, hvis jeg føler mig svedig og klam.
Med fare for, at min lille modeblog går hen og bliver en boligindretningsblog. Men det er boligindretning jeg pt. går mest op i. Jeg er lige nu på jagt efter nogle lamper til vores ekstra stue, hvor der er åbent til kip med fritliggende spær. Jeg har absolut ingen ideer til lamper. Del gerne links til spændende lamper:-) 
Dagens outfit: solbriller - Gucci, tee - Saint James, nederdel - Zara, taske - Céline, sneakers - Isabel Marant Pour H&M.
Follow my blog with Bloglovin