søndag den 22. marts 2015

Random numbers #2

Velkommen til talnørdens univers, hvor alt kan tælles. Ja, bare fordi det er sjovt. Denne gang er det blevet til følgende tal. 
1 er antallet af PS11 fra Proenza Schouler i min taske samling. Se nedenstående smuksak, som jeg gav mig selv i julegave. Sådan bare en lille "Til mig, fra mig" julegave;-).
4 er antallet af Balenciaga tasker i min taske samling.
5 er antallet af Céline tasker i min taske samling. Jeg elsker seriøst tasken Trio.
35 er antallet af Mumi krus i mit skab. Jeg har samlet på dem igennem de sidste 10 år. Ja, de har været god inspiration til min ønskesedler de sidste 10 år;-).
58 er antallet af Chanel neglelakke i min samling. Samlingen var på 50 styks sidste gang jeg lavede en random numbers, så den er øget med 8.
98 er antallet af stykker porcelæn fra Den Kongelige porcelænsfabrik på Frederikberg (hvor de så kun har outlet i dag...) i min samling. En samling, som primært består af Mega Mussel (blå). Men da jeg er vild med at mikse de forskellige stel har jeg også Blå Elements, Blue Palmette (fås ikke i DK og min favorit) og de traditionelle musselmalede stel.

4 kommentarer:

 1. Uih, lækker taske! Og generelt en imponerende taskesamling!
  Måtte lige google Blå Palmette, det har jeg aldrig hørt om! Rigtig pænt, minder om Elements. Men det er da mærkeligt det ikke kan fås i DK?

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker:-)
   Blue Palmette er mere som kinesisk porcelæn på den lidt sarte måde imodsætning den andre ting fra Den kongelige. Ja, det er vist lidt tydeligt at jeg er mega fan.

   Slet
 2. ha ha... altså!!
  Den taskesamling er jo for vild... tasker og porcelæn... skal der ikke nogle sko på banen? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha
   Det indlæg om mit walkin og skosamlingen er skam planlagt på idebasis, men jeg har ikke haft tid til at lave det færdigt.

   Slet