fredag den 13. marts 2015

Tilbage on the blog

Så er jeg tilbage on the blog. Jeg har savnet jer og min lille blog. Min pause blev noget længere end forventet pga. sygdom og travlhed, tja the history of my life som mor med fuldtidsjob. Jeg drømmer stadig om at flytte bloggen til eget domain og et nyt navn. Men det er vigtigere for mig at kunne skrive mine indlæg end at skulle brug min tid på teknikken. Min blog er mit frirum. Jeg får faktisk min tekniklyst tilfredsstillet på mit arbejde - et nørd job med masser af it og statistik.
Mit "første" indlæg kommer til at handle om min afhængighed. Jeg er nemlig noget så begejstret for Trio tasken fra Céline. Min beskedne samling rummer nu hele 3 styks af denne geniale taske. Jeg vil faktisk gerne ha' en eller to til..... Tilbage til denne fede græsgrønne sag, som jeg har haft liggende i dens "sovepose" siden maj. Men jeg kunne ikke modstå den, da jeg så den. Så meget impulsivt kom den med hjem mod alt sund fornuft, da jeg et par dage forinden havde købt en Nano taske fra Céline.
Der optræder en del sager i dette dagens, som ikke tidligere har været på bloggen. Jeg har seriøst gennem de seneste måneder levet i strikken fra Acne, men den er jo også grå;-). Min eneste kommentar om mine Nowles støvler fra Isabel Marant er, at de er som et par varme sutsko. Mine fødder elsker dem - også efter mange timer på jobbet er de stadig happy feet.

Dagens outfit: tørkæde - TooGoodToBeBasic, strik - Acne, taske - Céline, nederdel - Ganni, støvler - Isabel Marant.

4 kommentarer: