onsdag den 30. november 2011

Dagens - julefrokost

Det sikre valg med Stine Goya kjolen ville være at tage et par fine pumps på til, men det ville også være så trivielt. Jeg har en tendens til at tage en pæn kjole på og så tilsætte en trøje(gerne varm) og et par sneakers - voila! Og det gjorde jeg så også, da jeg i fredags skulle til julefrokost på mit arbejde.





Dagens outfit: kjole - Stine Goya, tørklæde - Louis Vuitton, hoodie - T by Alexander Wang, armbånd - Yvonne Kone + Loopielove, taske - Chanel, sneakers - Gienchi.

tirsdag den 29. november 2011

Dagens sko 291111

Bare fordi de er perfekte her i december med alt det glimmer, og de er fra mærket Ganni.

mandag den 28. november 2011

På vej...

... Til mødregruppe i praktisk behageligt tøj, som er en stor del af min hverdag for tiden, hvilket måske ikke er det mest spændende fashion wise;-). Jeg har dog ikke helt lært at bruge fjernbetjeningen endnu, derfor en masse hovedløse billeder.



Dagens outfit: kjole - Soft Gallery + Sue long(jeg lever i dem...), tørklæde - Månestråle, taske - Mulberry, armbånd - Balenciaga, støvler - Sam Edelman.

søndag den 27. november 2011

I ny kjole

Jeg har haft en travl weekend med julefrokoster og bølles 1/2 års fødselsdag, hvilke bestemt ikke er dårligt:-). Desværre gav det travle program mig ikke tid til at blogge om min nye favoritkjole fra COS eller om de gamle Miu Miu støvler.




Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - Lala Berlin, kjole - COS(ny), taske - Balenciaga, støvler - Miu Miu.

fredag den 25. november 2011

Dagens drømmeoutfit 251111

Nu må hende Emma godt snart stoppe med at lave kjoler, som jeg næsten ikke kan leve uden. Jeg er altså IKKE millionær(desværre...), jeps endnu en fin kjole fra Emma Cook.

onsdag den 23. november 2011

Et bogønske

Er den flotte bog om Christian Louboutin, som jeg let kunne bruge flere timer med.






tirsdag den 22. november 2011

Dagens drømmeoutfit 221111

Bare tøj jeg gerne vil have på. Kjolen er fra mærket "Girl. by Band of Outsiders".

mandag den 21. november 2011

ALL I WANT FOR CHRISTMAS...

Kære julemand
Det eneste jeg ønsker mig til jul, er Alexa tasken i grøn (Bright Cabbage Soft Buffalo)!


Suk suk!
Mange hilsner fra
Miss M

søndag den 20. november 2011

Dagens sko 201111

Forleden så jeg disse fede støvler hos Pede&Stoffer, men desværre var de udsolgt i min størrelse. Er der en af jer, som ved hvor de kan købes i 38? Lidt baggrundsinformationer - de er fra mærket "Royal Republic" og modellen hedder "Ave Low Tube Boot Range".

lørdag den 19. november 2011

I nye jeans

Jeps, i de nye bukser fra Zara og med lilla kommode! Og ja jeg er træt;-)


Dagens outfit: skjorte - Gina Tricot, jeans - Zara, tørklæde - Månestråle, støvler - Sam Eddelman.

fredag den 18. november 2011

Overvejelser!

Jeps, jeg er en copy-cat, en efteraber, en lemming - ja, kært barn har mange navne;-). De hypede coatede bukser fra Zara kom med hjem. Men jeg overvejer om, de bordeaux skal retur eller ej?

Dagens sko 181111

Skønne og fantastiske pumps fra Mulberry.

torsdag den 17. november 2011

Dagens sko 171111

Bare fordi jeg er på babyferie aka barsel er dagens sko et par sutsko. De fineste sutsko er fra Marc by Marc Jacobs og de fås enten i grå eller røde.

onsdag den 16. november 2011

Dagens sko 161111

Hverdagsstøvler og en glimmer hæl - kan det blive mere festligt på en onsdag i november? Dagens sko er fra Topshop.

Et sjældent syn!

Er mig i jeans!


Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - Lovechild, taske - Mulberry, jeans - Tiger(old), vanter - H&M, sko - Converse.

tirsdag den 15. november 2011

Havnen






Dagens outfit: Hue - OZ, tørklæde - Acne, parka - Designers Remix, kjole - Ganni og Samsøe Samsøe(Sue long), taske - Mulberry, støvler - Sam Edelman.

mandag den 14. november 2011

Almost perfect!

Er, hvad denne jakke fra Designers Remix Signature er. Men desværre indeholder den kun 53 % uld og er derfor ikke varm nok til den danske vinter:-(.

søndag den 13. november 2011

Dagens sko 131111

En pige må vel godt drømme om et par Alaïa ballerinaer?

lørdag den 12. november 2011

Dagens drømmeoutfit 121111

Hvor ville jeg ønske, at jeg kunne tilføje denne smukke kjole fra Emma Cook til min kjolesamling. Den vil være perfekt til julens fester og er så meget mig. Køb den her.

fredag den 11. november 2011

Dagens sko 111111

Kærlighed ved første blik var det, da jeg så disse støvler fra See by Chloe. Og hvor jeg ville ønske, at de kunne flytte ind hos mig nu! Men jeg skal til at sælge ud af min skosamling, da jeg ikke har plads til dem:-/. 2 voksne og 1 baby på 75 m2 = for lidt plads!

torsdag den 10. november 2011

Leg

Jeg skulle lige afprøve mit bloggerkit, mens jeg var igang med at pakke til weekenden i det jyske. Pufærmer og cardigans er bare ikke en god kombination, da det medfører pølseringe af sammenpresset stof under cardigan - jeg hader det.




Dagens outfit: Cardigan - H&M, kjole - See by Chloe, tørklæde - Månestråle, taske - Chanel, støvler - Sam Edelman.

onsdag den 9. november 2011

Abstrakt Chanel

På vej til familiefest i det jyske.



Dagens outfit: Kjole - Stine Goya, tørklæde - Månestråle, cardigan - H&M, taske - Chanel, armbånd - "elsk hjertet" + trendsales + en hårelastik, tights - H&M, ballerinaer - Chanel.

Dagens sko 091111

Bare fordi, de er så fine. De er fra Brian Atwood og de kan købes her.