søndag den 26. august 2012

Dagens #57

Endnu et dagens med en del grønt.

Dagens outfit: parka - vintage mili, bluse - Weekday, nederdel + sko - Isabel Marant, taske - Miu Miu.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 25. august 2012

Dagens #56

Så er jeg tilbage efter en uge i Sverige, nærmere bestemt et sommerhus i Småland, hvor der ikke var nogen internetforbindelse. Så der var masser af tid til hygge med kæresten og bøllen. Jeg nåede dog aldrig at lægge dette outfit op inden ferien i det svenske.

Dagens outfit: jakke - ASOS, kjole - Ganni, taske - Miu Miu, sko -Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 14. august 2012

Dagens #55

Forleden havde jeg gang i et lidt småvildt mønstermix, og her er resultatet heraf.



Dagens outfit: jakke - Zara, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Zara, taske - Miu Miu, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 11. august 2012

Farver og striber!!!

Mig - farveforskrækket: Nej, det kan man vist ikke kalde mig. Jeg er ret glad for farver, og har en del favoritter, som ville give en farveforskrækket minimalist et hjertetilfælde;-). Men har jeg også et behov for at være en farveforskrækket minimalist i sort en gang imellem;-). Kort og godt afhænger min påklædning af mit humør:-).
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 7. august 2012

Feeling blue;-)

Ja, jeg er også den heldige ejer af et strygejern, men jeg var dog for doven til at bruge det på nederdelen!!! Jeg tror nemlig grundlæggende stoffet retter sig ud i løbet af dagen, ik'? ;-).



Dagens outfit: bluse - Zara, solbriller - Gucci, taske - Mulberry, armbånd - Balenciaga, nederdel - See by Chloe, sko - Charles Philip.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 6. august 2012

Dagens #54

Jeg kørte den afslappede stil rent påklædningsmæssigt på arbejdet i fredags, da jeg var så fredagstræt og havde brug for blødt tøj.

Dagens outfit: jakke - Zara, halskæde - Arena CPH, bluse - COS, taske - Miu Miu, jeans - Dorothy Perkins, sko - Charles Philip.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 4. august 2012

Dagens #53

På vej på arbejde med halvvådt hår, men jeg er en "wash and go" kind of girl om morgen. Det kommer sig nok af, at jeg er mega doven og stort set aldrig bruger make-up eller diverse hårprodukter(synes faktisk at mit hår får en mærkelig farve, når jeg putter hårprodukter i håret. Min frisør synes vist, at jeg er dybt mærkelig...). Det vinteragtige outfit skyldes, at jeg arbejder i aircon land(der er virkelig hundekoldt) og jeg er mega kuldskær. Derfor lider jeg hver dag på vej hjem i mit "vinteroutfit"...
Dagens outfit: jakke - Zara, taske - Alexander Wang, armbånd - Balenciaga, kjole - Stine Goya, sko - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 3. august 2012

Dagens #52

Ja så kom camouflage blusen fra Topshop på bloggen, jeg har været vild med den, siden jeg så den første gang på webshoppen. Så hjem til mig måtte den. Ja jeg er blevet mega fan af webshops, da jeg ærligt må indrømme, at et fuldtidsjob og vuggestuens åbningstider ikke giver meget tid til butikker efter arbejde(faktisk - stort set ingen). Ærligt så savner jeg den afkoblende og afstressende effekt, som det havde på mig efter en lang dag med matematik og statistik.

Dagens outfit: jakke - Zara, tørklæde - Lovechild, bluse - Topshop, nederdel - T by Alexander Wang, taske - Alexander Wang, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin