tirsdag den 29. juli 2014

Dagens #254

Endnu en gang er jeg bagud med mine dagens. Jeg havde f.eks. glemt alt om dette. Min kjole er lidt svær, da blæsten fik den til at ligne Lunas kjole på afveje... Men det afholder mig ikke fra at bruge den, da den er så fin.
Dagens outfit: solbriller - Gucci, kjole - Ganni, taske - Céline, sko - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 28. juli 2014

De bedste is på Amager

I dag ramte hverdagen igen, da ferien var ovre for mig. Jeg havde gennem ferien mentalt besluttet mig for, at jeg skulle til at cykle de 13 km til og fra arbejde. Da jeg har behov for noget motion, men mere om det på et senere tidspunkt. Det var måske ikke den bedste beslutning at kaste sig ud i at cykle 13 km i hedebølge, når min kondition ikke er den bedste.... Men jeg skulle i gang. Jeg føler mig nu lidt sej ovenpå 26 km på cykel i den varme;-). 
Tilbage til de bedste is på Amager, som man kan få hos Ismageriet på Kongelundsvej 116. Vi har allerede været der 2 gange på en uge, da isen er god, priserne fair og stedet er hyggeligt og gennemført i 60'er stil. 





Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 24. juli 2014

Jeg sparer sammen til #1

Den smukkeste lampe (ifølge mig), og kæresten er overtalt. Jeg er simpelthen blevet hovedkulds forelsket i Verner Panton's Globe. Den er bare så smuk, og så passer den perfekt til mit hus fra 60'erne. Den skal hænge over spisebordet, og lyse så pænt. Men desværre er den hundedyr! Hvem der bare havde et pengetræ i baghaven;-).

Follow my blog with Bloglovin

fredag den 18. juli 2014

Dagens #253

Disse billeder har jeg haft liggende et stykke tid. Men jeg har et vist behov for kronologi i udgivelsen af mine dagens. Så her kommer det, til trods for at jeg ville omkomme af varme i dette outfit i dag;-).
Lige nu holder jeg ferie i huset, hvilket jeg har det meget ambivalent med. Da jeg først synes, at det er en rigtig ferie, hvis jeg passerer en landegrænse. Og det er svært at lave praktiske ting i huset med en bølle på slæb... Så vi går ture i det nye hood, og med en strand 5 min væk er det let at finde på ting med bøllen;-).
Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Designers Remix, tee - T by Alaxander Wang, taske - Céline, nederdel - Etoile Isabel Marant, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 17. juli 2014

Til salg

Jeg må desværre sande, at min lysekrone ikke passer ind i det nye hus. Så det er med sorg i hjertet, at jeg søger et nyt hjem til den. Hvis du er interesseret i at give den et nyt hjem at sprede lys og glæde i, så send mig en email(se kontaktinfo...). 
Derudover er min Kartell lampe også sat til salg. 
Så er min elkedel fra Alessi blevet erstattet af en quooker.
Hvis du er interesset i en eller flere af disse ting, send mig en email.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 4. juli 2014

Dagens #252

Puha, hverdagen har virkelig sat mig skakmat de sidste par uger. Derfor har jeg ikke haft tid til bloggen. Oveni er vi blevet ramt sygdom, bøllen har smittet mig. Jeg har været helt i bund på overskudskontoen, men jeg er ved at blive frisk igen.
Derudover skal jeg(vi) ha' styr på nogle lamper til stue nr 2 samt til trappen til 1 sal. Jeg er fuldstændig på bar bund og har ingen ideer. Jeg kan rigtigt godt li' Verner Panton, men jeg har allerede en del i stuen. Jeg er blevet træt af Kartell lamperne.
Har I nogle ideer til lamper, som ikke er kæmpestore?
Som resten af blogland har jeg også anskaffet mig sættet fra Baum Und Pferdgarten, som min kæreste kalder det nattøj.... Men hvad ved mænd om mode;-).

Dagens outfit: jakke - Zara, bluse + bukser - Baum Und Pferdgarten, taske - Céline, sko - Miu Miu.
Follow my blog with Bloglovin