søndag den 1. maj 2011

Alexa bag part 5

Nu kan jeg nok ikke trække den længere.... Men udbyttet af min barselsshopping forleden blev til en masse til Bøllen og lidt til mig;-). Bøllen fik sengetøj fra Smallstuff og Småfolk, et legetæppe(som desværre var kaput og er nu blevet byttet til et andet..), en puslepude, et barnevognstæppe, et par stofbleer, en barnevogns dimsedut og noget tøj. Nu mangler Bøllen vist hellere ikke noget længere...... Jeg fik et par basis kjoler(Sue long) fra Samsøe.
Og så var der posen(til mig) fra Mulberry som indeholdte en ny taske - Alexa og vi skal nok blive gode venner;-)

6 kommentarer:

 1. Tillykke med tasken - den blir kun bedre i brug.

  SvarSlet
 2. er det rød/hvide barnevognstæppet?
  det ser fint ud!
  hvor er det fra og hvad koster det?
  Tak:)

  SvarSlet
 3. Hanne - Tak:-)
  Christine - ja, det er barnevognstæppet, det er købt hos Banditten(Østerbrogade, København) og det kostede 600 kr(ups...)

  SvarSlet
 4. Lækre sager... både til baby og dig :D

  Er det den alm. Alexa? Jeg håber du vil flashe den i brug snart.. går og kredser lidt om den, men kan ikke helt beslutte mig for størrelsen på den..

  SvarSlet
 5. C - tak, jeg er også pænt tilfreds;-)
  Alexa er den nye mini størrelse, den er faktisk overraskende stor(har plads til pung, nøgler, mobil og solbriller mv) og har en god lang rem.
  Jeg pt har brug en taske som kan indeholde det mest nødvendige(pung,nøgler, mobil mv) og samtidigt have Bøllen på armen. Jeg regner med at købe modellen i oversized, når jeg vender tilbage til arbejdet igen.

  SvarSlet
 6. Det er godt nok ikke en hel dum shoppetur den der. :)

  SvarSlet