onsdag den 7. september 2011

Ved søen


Dagens outfit: jakke - Urban Outfitters, tørklæde - Lovechild, kjole - Stine Goya, taske - Alexander Wang, sko - Converse.

5 kommentarer:

 1. Jeg synes det er dejligt med flere dagens billeder af dig :)

  Forresten Monica, du har da den der T by Wang hættetrøje med lynlås som har slå-om-effekt på ryggen, ikk? Hvordan er den i størrelsen?

  SvarSlet
 2. Tak:-)
  Ja jeg har den, jeg synes den er ret stor i det(jeg har den i medium(for stor(men generelt har jeg en tendens til at købe mit tøj lidt for stort.....) og købt på udsalg(derfor, den var ingen small tilbage)). Jeg kunne godt bruge den i small(eller xs) og stadig have den oversize feeling(i like)

  SvarSlet
 3. Den ser også ret stor ud i det på produktbillederne.. Hmm, jeg må nok hellere gå efter en xs så, de har nemlig lige fået den i flere farver inde på the Outnet. Den ser dejlig blød ud til hjemmedage med baby :)

  PS Var lige inde og lure på SG regnslaget, du bloggede om for nogle dage siden - det er så fint. Men tænker mit næste køb skal være nogle efterårssko- og støvler, der er lidt mere terrængående end mine ballerinaer, hehe.

  SvarSlet
 4. Ann-Sophie - den er så dejlig, jeg bor i den pt;-). Perfekt til babydage, og SG regnslag satser jeg på at se IRL i morgen.

  J'adore - Tak:-)

  SvarSlet