torsdag den 20. oktober 2011

Dagens sko 201011

Dagens sko er nogle, jeg allerede har et par af, nemlig de mega ombloggede Acne Pistol i sort. Da jeg er super glad for dem, og de er så rare at have på (en meget vigtig faktor, da jeg ikke gider at have ømme fusser). Så nu overvejer jeg endnu et par i en anden farve! Hvad synes I om at købe den samme ting i flere farver?

5 kommentarer:

 1. Det kunne jeg sagtens finde på...har også gjort det:-)

  SvarSlet
 2. Det har jeg selv gjort, så det kunne jeg sagtens finde på.

  Har næsten lige selv købt et par Acne Pistol i sort. Og jeg skal dælme godt nok lige vænne mig til at gå i dem. Jeg går normalt kun med 3-5 cm hæl, så jeg synes mine trædepuder under forfoden har det noget hårdt i Pistol, så jeg har faktisk ikke haft dem på en hel dag, hvilket ærger mig ret meget. Måske jeg bare har sarte fødder, siden du netop skriver, at de er så rare at have på og du ikke gider ømme fødder. Men hvem gør egentlig det?

  SvarSlet
 3. @ Marianne - så er jeg ikke den eneste;-)

  @ Mia - Jeg skulle også lige vende mig til dem, da jeg synes de var hårde og stive i starten. Men derefter var de gode og jeg brugte dem meget igennem min graviditet(hvor mine fødder var ekstra sarte..).

  SvarSlet
 4. Jeg må øve mig noget mere så mine fødder bliver hærdede ;)

  Og ja, jeg synes også lige læderet skal blødgøres lidt, når man får gået i dem, men det synes jeg er gået fint. Det er mere lige det med alt vægten på forfoden jeg skal vænne mig til :)

  SvarSlet
 5. Jeg har selv pistol i sort og har også tidligere på året overvejet de lyse. Men lige nu er det ikke dem som står højest. De er også blevet dyrere siden sidste år.

  Ps. jeg har fået nyt bloghjem hvis du ikke allerede har set det på bloggen :-) kig forbi og husk at opdatere din linkliste :-)

  /Chau

  SvarSlet