onsdag den 25. januar 2012

Dagens #10
Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, taske - Alexander Wang, tørklæde - Månestråle, cardigan - Etoile Isabel Marant, tee - Samsøe Samsøe, bukser - Zara, sneakers - Gienchi.

6 kommentarer:

 1. Hej -
  Jeg har fulgt din blog i et stykke tid, og bliver nødt til at sige en ting:
  Du har sådan en fed stil og SÅ mange fede ting, men det er så synd at du altid kigger ned på dine billeder. På billedet fra forleden, hvor du står ved søerne, er dit udtryk meget anderledes, du ser SÅ flot ud og dit outfit kommer meget mere til sin ret.
  Sorry - plejer aldrig at skrive kommentarer, men syntes det er så ærgeligt, for du er så flot og har så god en stil, men det er synd du kigger ned.
  Jeg ved jeg blander mig i noget, jeg ikke burde blande mig i - hvordan du vælger at fremtræde på dine billeder på din blog er selvfølgelig dit valg - men du så SÅ flot ud den anden dag, hvor du kiggede lige frem og ikke ned, og det gør en stor forskel for udstrålingen.
  ... jeg vrøvler - nyder at følge dig blog og følge med i alle dine midsundelsesværdige indkøb.
  Hilsen,
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du følger med herpå min lille blog, det er jeg oprigtig super glad for :-)
   Din kommentar var helt okay. MHT til billeder, så for det meste er dem hvor jeg kigger ned, som er de bedste. Jeg vil tænke over det, da du ikke er den første der skriver det. Men det er min blog og mine regler:-p
   Endnu en gang tak fordi du læser med :-)

   Slet
 2. Du ser som altid skøn ud! :) Er helt vild med den lille røde taske-sag. Du har så mange skønne ting :)

  SvarSlet