mandag den 23. april 2012

Nyt basis

Selvom jeg endnu ikke er tilbage i min normale jeans størrelse, har jeg nu købt et par ordentlige jeans, da jeg simpelthen er så træt af lappeløsninger i form af billigt highstreet. Især de coatede jeans fra Zara har skuffet mig fælt med deres ringe kvalitet, men det leder mig tilbage til mit faste mantra "hellere en ordentlig ting som holder sig pæn end 10 ting i ringe kvalitet". Jeg glæder mig til at lufte nedenstående med et par Chanel ballerinaer og en grøn jakke, men sådan er det jo med godt basis:-)

14 kommentarer:

 1. Hvor ser de fine ud og jeg er helt enig med dig:-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det lækker ud.
  Jeg kan slet ikke bruge Acnes jeans, til gengæld er H&M's højtaljede jeans det bedste jeg ved, så selvom jeg har købt billig basis føler jeg mig som en million når jeg har dem på. Det er jo det fede ved basis - finder man noget som sidder perfekt er det ikke til at se om det har kostet 20 eller 2000 kr :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Det handler vel om at finde de ting, som fungere kvalitetsmæssigt og kropsmæssigt. Jeg ved godt, at H&M har ret gode ting imellem(det vidner min garderobe, da også om). Jeg køber stort set alle mine tee's i bomuld hos H&M, fordi deres kvalitet er top(hvis de er i 100% bomuld). Samt deres tights(100 den og 200 den) er perfekte.
   Men nogle gange træffer man det sikker valg i en travl hverdag med minimal tid til shopping;-).

   Slet
 3. Helt enig, elsker god kvalitet med den der helt specielle lækkerhedsfaktor :)
  Har jeansene lynlås på numsen?

  SvarSlet
 4. Ååh, jeg kunne virkelig godt tænke mig at eje begge dele. Øv at du er blevet skuffet over jeansene fra Zara. Jeg er ellers voldsomt glad for mine og synes de holder super godt. Hehe.

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er vildt skuffet. Jeg har 2 par i mørkeblå, som begge er blevet "hvide" ved syningerne. Og jeg bruger dem faktisk ikke særligt tit, da de fx var for tynd i vinter.

   Slet
 5. Har dem selv og de er fantastiske :)

  SvarSlet
 6. Lækre sager! Hvilken str. har du taget Wang i? På forhånd tak:)

  SvarSlet