tirsdag den 31. juli 2012

Dagens #51

Jeg er ret begejstret for kombinationen af et par baggy(løse) jeans/bukser tilsat et par stiletter, som skaber et super fint look på den der edgy måde. I mit tilfælde blev det til et par ballerinaer i stedet for stiletterne, da de ligesom passer lidt bedre til en gåtur med barnevognen på flere kilometer rundt på Østerbro.
Jeg lurer pt en del på et par POP fra Acne, men kan man bruge dem med et par fine strømper? Da det danske vejr ikke ligefrem indbyder til bare fødder i stiletter mange måneder om året. Og mit praktiske gen er større end mit modegen, så jeg nægter at fryse med bare fødder. Hvad synes I om strømper til dette look?
Dagens outfit: jakke - H&M, tee - Pierre Balmain, taske - Mulberry, jeans - old, sko - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer:

 1. COOL outfit - er altså vild med de fine ballerinaer :)
  Om man kan bruge strømper i POP er vel en smagssag, men ville man gøre det? Jeg tror det ikke....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Jeg er grundlæggende enig med dig mht strømper og POP. Jeg synes bare, at det er så øv at kun kunne bruge dem 1-2 måneder om året i DK.

   Slet
 2. Jeg synes også det er superfint med alle de fede cropped jeans modeller der er fremme lige nu, men jeg kan desværre ikke lige se hvordan de skal kunne fungere, når vejret bliver koldere? Tror jeg ville synes det var en skam at bruge strømper til:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. så så enig, men det er stadig æv med vores klima i DK

   Slet