tirsdag den 2. oktober 2012

Dagens #69

Da jeg var studerende, var jeg kæmpe fan af Benetton's klassiske striktrøjer i uld. Jeg havde dem i alverdens farver. Og på det seneste har mange bloggere omtalt dem, derfor har jeg tænkt "hmm - måske skulle jeg?". Bare for at se om en gammel kærlighed stadig holder? Så forleden i Magasin måtte jeg lige kigge - bare sådan på vej op til børneafdelingen for at købe sutsko til bøllen. Haps - jeg endte med at købe en sort i unisex modellen, da jeg bedst kan li', at mine bluser sidder løst. Min vurdering er indtil videre, at jeg skal ha' flere, grå og grøn står højt på ønskesedlen- de kan blive en total favorit igen!



Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - COS, bluse - Benetton, nederdel - T by Alexander Wang, taske - Mulberry, sko - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer:

  1. Ja man bliver total solgt med de bluser! Fantastisk når man kan få noget så lækkert til ingen penge, og så oven i købet med rabat sidste weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er skønt med kvalitet til ingen penge:-)

      Slet
  2. Det er jeg glad for at høre - jeg skal nemlig selv ind og hente én - dog en damemodel i morgen. Prisen er jo helt latterlig - på den gode måde. Kryds fingre for at der er en tilbage i min størrelse!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er helt vildt at prisen kan holdes så lav, især når man tænker på, hvad Zara og H&M forlange for 100% akryl;-)

      Jeg håber at det lykkedes at få fat i en:-)

      Slet
  3. Åh jeg elsker simpelthen bare den jakke. Den er helt perfekt :)
    Jeg har faktisk ikke prøvet Benettons bluser, men har efterhånden hørt meget godt om dem. Måske jeg også skulle prøve :)

    /Stine

    SvarSlet
  4. Har faktisk heller ikke prøvet de bluser, men jeg er også lidt sart... Hmmm. Måske man lige skulle smutte forbi alligevel. Lækkert look i øvrigt! :)

    SvarSlet