torsdag den 27. december 2012

Jul 2012

Min jul 2012 blev ikke helt som planlagt pga en syg bølle - høj feber juleaften og nu en meget forkølet bølle:-(. Til trods for dette har det stadig været super hyggeligt, men jeg er så også blevet syg nu - æv æv. Så derfor gik mine planlagte indlæg ikke helt som planlagt, så her er et sammendrag af min jul 2012.
Jeg elsker at pynte op til jul, da det er så hyggeligt med alle de lys i den mørke tid. Jeg har efterhånden samlet MEGET julepynt sammen, men det er noget af en udfordring med julepynt og en lille bøllepilfinger. Derfor var kun en minimal del af min julesamling kommet frem i år. Men udenfor bøllens rækkevidde lavede jeg julelandskaber i vores reol i stuen. Til næste år skal jeg gå amok med julepynten;-).

Indpakning af gaver er noget, som jeg bruger meget energi på at planlægge. Da jeg grundlæggende mener, at det viser modtageren, at man har taget sig tid til at gøre det ordentligt. Samt de er pæne at kigge på, hvilket tiltaler min æstetiske smag.
Til de voksne var årets tema pangfarver og glam.
Til bøllen var temaet pingviner.

Vores julegave til bøllen stod i musikkens tegn, til trods for, at hverken jeg eller min kæreste er de musikalske typer. Jeg havde virkeligt set frem til at give hende dem. Indtil videre virker hun glad for dem. Så det er vel en succes:).

I anledning af julen havde jeg købt en fin ting til bøllens garderobe - nemlig en tylnederdel fra Stella McCartney kids. Og her et dagens med bøllen. Heldigvis kunne den feberramte bølle bruge den juleaften med bare ben. På billedet var en anden af bøllens julegaver som var et kæmpe hit - nemlig en motorcykel, som blev taget i brug med det samme til trods for feber;-).


En af mine gaver kom også i en super flot indpakning, heldigvis indeholdt den også noget jeg havde ønsket mig længe - en neon pink bakke i akryl fra NeonLiving:-).
Til sidst en rigtig glædelig bagjul til jer alle:-).
Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Nååh hvor synd med sygdom - håber i er ved at være friske igen ;)
  Sikke fine nisselandskaber - sådan nogle har jeg slet ikke lavet siden jeg var lille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Vi er så nu alle syge i det lille hjem - TOTAL MEGA ØV ØV :-/
   He he jeg har vist hellere ikke set siden jeg var barn, men en god løsning til bøllen;-)

   Slet