mandag den 30. april 2012

Dagens sko 300412

Er min seneste erhvervelse på skofronten, og er et par multifarvede loafers fra Charles Philip. Jeg glæder mig til at style dem med mine Acne jeans eller med en sort kjole, og derefter tage ud i det lune forårsvejr:-).

søndag den 29. april 2012

Dagens #32

Nogle dage har jeg et behov for at kunne tage et par jeans på og noget gråt strik, det er mit "jeg er træt og gider ikke at være smart" tøj. Og mine nye basisting fungerer perfekt til sådanne dage, jeans'ene er simpelthen så rare at have på.

Dagens outfit: parka - vintage, tørklæde - Lovechild, halskæde - Line&Jo, bluse + hoodie - T by Alexander Wang, jeans - Acne, taske - Balenciaga, strømper - H&M, sko - Chanel.

fredag den 27. april 2012

Dagens sko 270912

Fredag aften - bøllen sover :-) Så nu total afslapning med bloglæsning og mine favorit webshops. Hos Notabene fandt jeg disse støvler. Jeg er helt syg med det fine blomsterbroderi på cowboy støvler, og de leder mine tanker hen på min mors støvler i 80'erne(dog ruskindsstøvler med blomsterbroderi).

torsdag den 26. april 2012

Så kom der post...

... Med min Stine Goya Carla kjole Bird, som jeg bestilte hos Hunting And Collection(.com) - tak, Mie. Jeg bestilte den mandag aften og den lå og ventede på mig, da jeg kom hjem fra arbejde i dag.
Og da jeg alligevel skulle betale porto, kom der også en anden kjole med hjem. En kjole, som jeg har sukket over i månedsvis. Nemlig denne smuksak fra Carven...

onsdag den 25. april 2012

Dagens #31

I disse dage venter jeg i spænding på de fine sager, som er på vej til mig.

Dagens outfit: jakke - H&M, tørklæde - Louis Vuitton, solbriller - Gucci, kjole - Zoe Tee's, taske - Alexander Wang, sko - Gienchi.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 23. april 2012

Nyt basis

Selvom jeg endnu ikke er tilbage i min normale jeans størrelse, har jeg nu købt et par ordentlige jeans, da jeg simpelthen er så træt af lappeløsninger i form af billigt highstreet. Især de coatede jeans fra Zara har skuffet mig fælt med deres ringe kvalitet, men det leder mig tilbage til mit faste mantra "hellere en ordentlig ting som holder sig pæn end 10 ting i ringe kvalitet". Jeg glæder mig til at lufte nedenstående med et par Chanel ballerinaer og en grøn jakke, men sådan er det jo med godt basis:-)

søndag den 22. april 2012

Sneak Peak #1

I går var jeg på en lille shoppingtur med et stk. kæreste og bøllen, hvilket sker meget sjældent. Da min kæreste "hader" butikker, men heldigvis kom der lidt med hjem til mig og bøllen. Et sneak peak på mine køb.

lørdag den 21. april 2012

Stine Goya Carla Bird

Jeg søger desperat denne kjole fra Stine Goya i en størrelse XS/S og i farvekombinationen sort/hvid. Er der nogen, som ved hvor jeg finde(læs købe) den?

fredag den 20. april 2012

Dagens #30

Et hurtigt hej mens kæresten ser håndbold.



Dagens outfit: tørklæde - Louis Vuitton, taske - Balenciaga, jakke - H&M, t-shirt - Blake, nederdel - T by Alexander Wang, sko - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 19. april 2012

Dagens sko 190412

Grimme eller helt fantastiske? Jeg gætter at meningerne er delte om disse Stine Goya sko. Jeg synes, at de er helt igennem fantastiske. Skønne på den cool måde:-).

Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 18. april 2012

Dagens ønske 180412

Jeg er helt vild med denne flotte kjole fra Stella McCartney, kombinationen af demin meet Hawaii er for sej. Og det er vist godt for min økonomi, at jeg ikke har haft tid til at prøve den, altså medmindre den sidder vildt ringe;-).

tirsdag den 17. april 2012

Dagens #29

Langt om længe lykkedes det mig i påsken at få et dagens iført min Etoile Isabel Marant jakke, og ja jeg har været lidt lang tid om at uploade dem;-). Men nedenstående outfit er et af mine favoritoutfit pt, og jeg ender ofte i det de travle morgener.

Dagens outfit: jakke - Etoile Isabel Marant, tee - købt i Abu Dhabi, tørklæde - Månestråle, nederdel - T by Alexander Wang, taske - Mulberry, sko - New Balance.

Follow my blog with Bloglovin

søndag den 15. april 2012

Noget nyt #1

Et par "småting" er flyttet ind på det seneste. Kan I gætte hvilke?
Og noget helt andet, hvordan fanden undgår man, at snorene på Balenciaga tasker knækker og spalter? Mine tasker ligner efterhånden noget som er løgn:-/.

Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 12. april 2012

På vej med posten #3...

Endnu en nederdel fra T by Alexander Wang er på vej med posten til mig efter et tip fra Stina. Jeps til € 49,16 (plus € 11,06 i porto) var det umuligt at modstå - det er jo total yndlingsnederdelen:-). Find den her! Nu skal jeg bare have en i sort og i ...(bare flere, jeg er dybt afhængig...).

onsdag den 11. april 2012

Dagens #28

Casual Wednesday - fra onsdagen inden påske, hvor jeg næsten var den eneste på arbejdet.


Dagens outfit: tørklæde - Rika, kjole - COS, taske - Rika, halskæde - Line&Jo, sko - Converse.

søndag den 8. april 2012

Dagens 27

Når man ikke lige har fået købt den grønne jakke med læder ærmer fra Zara, må man jo være kreativ;-). I gemmerne aka mit klædeskab fandt jeg følgende - Ricky og Ganni og vupti en kopi af den grønne Zara jakke....

Dagens outfit: jakke - DRKSHDW by Rick Owens, vest - Ganni, tørklæde - Lala Berlin, kjole - Sonia by Sonia Rykiel, taske - Alexander Wang, sko - New Balance.

lørdag den 7. april 2012

Dagens #26a

Dagens #26 minus Sonia by Sonia Rykiel jakken, så man bedre kan se den fine kjole fra Zara. Jeg håber, at I nyder påsken:-).



onsdag den 4. april 2012

T-shirts ønsker

Min graviditet og den efterfølgende barsel har slidt godt og grundigt på min t-shirts samling. Jeg havde inden min graviditet anskaffet mig en pæn samling af stribede t-shirts, som jeg var ret glad for. Men de er  efter graviditeten og barslen blevet godt og grundigt forvasket. Da de var favoritterne de morgener, hvor jeg hurtigt skulle ud af sengen til en sulten og sur baby. Så derfor er jeg nu på jagt efter nye tees til garderoben, som kan bruges på arbejde og i fritiden samt kan tåle en grisebasse a.ka bøllen;o).
Og en af dem er allerede flyttet ind(altså i dag på vej hjem fra arbejde blev der tid til lidt shopping). Kan I gætte hvilken?

Kilde: nr.1, nr.2nr. 3 (endnu en Blake, men jeg er så glad for pasformen), nr.4nr. 5, nr.6, nr.7.

mandag den 2. april 2012

Dagens #26

Et dagens fra forrige weekend, hvor der var forår og solskin. Kom nu igen, kære sol og forår, jeg savner jer.


Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel + DRKSHDW by Rick Owens, solbriller - Gucci, tørklæde - Acne, taske - Alexander Wang, kjole - Zara, støvler - Sam Edelman.

søndag den 1. april 2012

Dagens sko 010412

Endnu en gang har min favorit web shop "YouHeShe" gjort det - fået nogle sko, som jeg vil eje... Hvad er jeres erfaringer med sko fra Stella McCartney? Go eller no go? Jeg har aldrig købt hendes sko og tasker, da de jo ikke er lavet af læder.

Endnu en gang den samme model i 2 forskellige farver. Jeg kan se fordelene ved begge farvekombinationer, så IRL er vejen til at afgøre det;-).