søndag den 30. september 2012

Nyt print

En ny sæson og derfor også nyt print fra Blake. Mine t-shirts fra Blake er mine favoritter, jeg er vild med deres pasform.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 27. september 2012

Dagens #68

Jeg er total ramt af hverdagen for tiden. 14 dage med en syg bølle + travlhed på arbejdet + vasketøjsbunken og rengøringen har sat mig skakmat... Så tiden til at få taget outfit billeder er desværre ikke til stede, men jeg kommer snart igen. Jeg skal bare liiiige have rengøringen overstået og tryllet vasketøjsbunken væk på magisk vis. Her er et dagens fra Hamborg. 

Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse - Zara, taske - Alexander Wang, nederdel - Carven, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 24. september 2012

Dagens #67

Dagens outfit indeholder mine køb fra Hamborg.


Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Zara, kjole - Maje(købt i Hamborg), kashmirtørklæde - COS(også købt i Hamborg), sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 20. september 2012

Dagens #66

Noget af det bedste ved efteråret er, at jeg igen kan bruge mit dejlige varme tørklæde fra Acne. Det er bare så rart at svøbe det om halsen. Og så passer det så godt til min nye nederdel fra Allez Allez.


Dagens outfit: jakke - Zara, taske - Mulberry, tee - H&M, nederdel - Allez Allez, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 18. september 2012

Dagens #65



Dagens outfit: hoodie - T by Alexander, kjole - Sandro, tørklæde & støvler - Isabel Marant, taske - Louis Vuitton.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 16. september 2012

Noget nyt #4

Her er et lille view på mit seneste køb, nemlig en leopardprintet nederdel fra det nye danske mærke Allez Allez. Jeg er allerede ret begejstret for den. Jeg håber, at den lever op til mine forventninger.

Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 15. september 2012

Dagens sko 150912

Fødselsdagsgaven fra kæresten og bøllen. Jeps et par Dicker fra Isabel Marant og jeg elsker dem allerede:-). Jeg havde længe overvejet, om jeg skulle ønske mig dem i sort eller beigegrå - de beigegrå vandt... Fordi jeg også har kig på et andet par i sort ruskind;-).

Follow my blog with Bloglovin

fredag den 14. september 2012

Dagens #64

Dagens outfit med lidt forskellige indtryk fra Hamborg.







Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - vintage militær, tee - Blake, bukser - Suncoo, taske - Alexander Wabg, sko - Charles Philip.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 13. september 2012

Dagens #63

I mit klædeskab har jeg fundet denne Isabel Marant nederdel, som jeg tror, jeg købte for 5-6 år siden. Altså lang tid før alt det der Isabel Marant hype(som jeg selv er en stor del af...). Nederdelen var den totale favorit den sommer. Og blusen er vist en af dette års favoritter;-).
Jeg er typen, som gemmer mit tøj, da jeg har "opdaget", at tingene kommer på mode igen. Dog kræver dette, at man køber ting i ordentlig kvalitet. Da jeg et par gange har kigget på en gammel H&M sag og tænkt "fuck, hvor er den slidt...". Tjaeee jeg forstår faktisk ikke de bloggere, som har en ting på en gang for dernæst at sælge den... Men jeg er nok mere interesseret i pigens personlige stil og ikke hendes evne til at svinge dankortet...




Dagens outfit: solbriller - Gucci, nederdel + bluse - Etoile Isabel Marant, taske - Alexander Wang, sko - New Balance.
Hamburg, Fritz Kola og en sovende bølle, livet er skønt:-). Ja det er disse stunder, som man skal huske på, når hverdagen er sur og grå. Såsom de sidste par dage, hvor jeg har været hjemme med en bølle med høj feber og mellemørebetændelse plus en kæreste på forretningsrejse. Han er heldigvis kommet hjem her til aften, så jeg kan sove igen.....
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 9. september 2012

Dagens #62

Rap rap rapper eller, om man vil, en and underholdt bøllen, mens min kæreste tog et par dagens billeder. Hun har nemlig ikke tålmodighed til en stillestående vogn i vågen tilstand. Ja det er en udfordring at skyde dagens en gang imellem. Derfor må man ofte bare arbejde med det man får af billeder;-).


Dagens outfit: solbriller - Gucci, tee - Etoile Isabel Marant, nederdel - Zara, taske - Mulberry, sko - Converse.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 7. september 2012

Dagens #61

Endnu et dagens fra det svenske.
Dagens outfit: parka - vintage militær, bluse - H&M, nederdel - Isabel Marant, taske - Mulberry, sko - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 6. september 2012

Dagens #60




Dagens outfit: kjole - Carven, cardigan - Etoile Isabel Marant, tørklæde - Louis Vuitton, sko - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 5. september 2012

Dagens # 59

Kørt fast i 10 cm småsten.... Ja man føler sig som en super tjekket mor, når bøllevognen kører fast i 10 cm småsten;-). Jeg kunne ikke rykke vognen en tomme til trods for, at jeg lagde hele min vægt i;-). Konklusion: Middelalderborgen i Kalmar er ikke skabt til barnevogne(klapvogne)! Kæresten overtog vognen efter nedenstående billede...

Dagens outfit: parka - vintage mili, kjole - 3.1 Phillip Lim, taske - Mulbberry, sko - Converse.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 3. september 2012

Dagens #58

Det første dagens fra ferien, men desværre var vejret kun til varmt tøj, så ingen badetur til mig. Men derfor kan man jo godt kigge lidt på forholdene;-). Min kæreste har virkelig taget beskeden "tag så mange billeder, som muligt" til sig, da han nu tager billeder af ALT. Mig, som retter på tøjet eller håret, som tager jakke af og på..... Mænd ;-).




Dagens outfit: kjole - Stine Goya, cardigan - Etoile Isabel Marant, taske - Mulberry, sko - Converse.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 2. september 2012

Detajler, ferie og hverdag

Så er ferien ovre og i morgen rammer hverdagen igen med hente/bringe ligningen. Ferien har budt på Djursland, Århus, Småland og sidst Hamborg. Jeg har valgt at holde næsten bloggefri i ferien. Men jeg har til gengæld fået taget en masse dagens, som jeg snart vil dele med jer. Men indtil da får I nogle detajler fra Hamborg.

Follow my blog with Bloglovin