fredag den 1. marts 2013

Dagens #111

Så kom nederdelen fra Ganni i brug. Jeg er nemlig ikke den hurtigste til at tage mine ting i brug. Den er enkelt og sort og er den perfekte hverdagsnederdel sammen med Isabel Marant sneakers. Og det er vist, hvad jeg har at sige om dette outfit.
Jeg synes godt nok, at jeg har mange kedelige gøremål pt., såsom at bekæmpe en vaskebunke højere end Rundetårn. Jeg er i skrivende stund ved at vinde over den;-). Heldigvis byder min weekend på masser af hygge, god mad og afslapning - besøg af mine svigerforældre og veninde kaffe date i selskab med en skøn lillemus (aka en nuttet babypige...). Har I nogle spændende planer for weekenden?Dagens outfit: hoodie - T by Alexander Wang, bluse - Benetton, tørklæde - COS, halskæde - Line&Jo, nederdel - Ganni, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Pænt pænt pænt Monica :)
  Og øv jeg er misundelig over de sneakers!

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes du i øvrigt også at nederdelen er ret lille i størrelsen? Jeg modtog den for et par dage siden men jeg er virkelig i tvivl om hvorvidt jeg skal beholde den! Har den givet sig mens du har haft den på?

   Slet
  2. Tak tak tak, Ida :-)
   De er også gode de sneakers ;-)
   Ang. nederdelen, så har jeg den i min normale størrelse. Jeg synes ikke at den har givet sig ved brug. Dog har jeg kun brugt den en gang.

   Slet
 2. Hvor har du købt nederdelen? Er på jagt efter den, men har ikke kunne finde den i min str.

  :)
  Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt den i butik på Torvegade(på Christianshavn, KBH). Men det er efterhånden en måned siden.

   Slet
 3. Okay, tak for hurtigt svar ;)

  Cecilie

  SvarSlet