mandag den 8. april 2013

Noget nyt #14

I de sidste par uger har jeg shoppet lidt nyt til garderoben. Ved nærmere eftersyn er der vist et dyretema over mine nyanskaffelser;-). Langt om længe fik jeg købt den (i hvertfald i min optik) super fede leopard kjole fra Stine Goya, som jeg også tidligere har blogget om her. Jeg kunne simpelthen ikke stå for hundesweatshirten fra Allez Allez, som var trøsteshopping ovenpå en hård nat med en skoldkopperamt bølle. Den er faktisk også dejlig blød, hvilket gør den super lækker - et kæmpe hit i min bog. Den blå leopard sweatshirt er fra A.P.C. og købt hos Støy Munkholm(Århus) i min påskeferie. Jeg er vild med dens enkelthed, som gør den god til work. Og så er det leopardprintede bloggerhit fra Vero Moda også flyttet ind. Jeg måtte bare klikke den hjem, efter jeg spottede den hos de altid super cool bloggere - Rikke og Chau.

Jeg kunne ikke stå for prisen på denne jakke fra Zalando, da jeg så den hos den altid søde og velklædte Ida. Det er dog lidt deprimerende at tænke på, at den stadig ikke er varm nok til det "skønne" april vejr. Alt i alt en super jakke til prisen, dog er det IKKE en vinterjakke, men det er en fin overgangsjakke.
Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Hold da op, sikke nogle lækre sager, du har erhvervet dig!!

  SvarSlet
 2. Åhh, hvor er du sød frk. M - Tak for linket!

  Og hold nu fast, hvor er jeg misundelig!! Både Goya kjolen, jakken fra Vero Moda og sweaten fra Støy har jeg selv haft kig på - Mums! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. he he jeg var blot ærlig;-)
   Jeg tror også at tingene vil blive brugt flittigt i fremtiden;-)

   Slet
 3. Lækre sager! Du har en god stil :-)

  /Chau

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker for den søde kommentar og i lige måde :-)

   Slet
 4. Ser da ud til at være nogle gode køb :) Især bomber jakken fra Vero Moda er så fed! :)

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet