torsdag den 9. maj 2013

Noget nyt #15

Jeg kommer vist ikke over i min lejlighed i dag. Jeg er fuldstændig smadret, da bøllen vågnede kl 5 på min morgenvagt. Det burde seriøst være forbudt, især når hun til hverdag vågner omkring kl. 6.30 og kl 7 på farens morgener.
Jeg er totalt bagud med at dele mine seneste nyanskaffelser med jer. Jeg har haft disse, fra favorit webshop, liggende i et stykke tid nu;-). Jeg har sukket over Etoile Isabel Marant nederdelen fra første øjekast, men skulle lige tage mig sammen til at trykke køb. Jeg er nogle gange lidt sjov med penge - jeg bliver vildt nærig, hvis jeg synes, at prisen er lidt høj. Til trods for, at jeg har råd og ved at den er det jeg vil ha. Jeg har vel bare brug for lidt betænkningstid for at kunne retfærdiggøre mine dyrere køb;-). Derudover måtte jeg lige ha endnu en Blake t-shirt med i pakken. Ja, jeg har et seriøst misbrugsproblem af Blake t-shirts. Men de t-shirts har i følge mig den bedste pasform ever og er i det blødeste bomuld. Jeg er ihvertfald blevet afhængig af dem:-).

Follow my blog with Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Selvfølgelig har du købt nederdelen! Jeg tænkte det nok ;)
  Dit heldige asen - Hit med din garderobe!

  Og mht. t-shirten - Du ved jeg deler din begejstring ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he du kender vist efterhånden min smag;-)
   De t-shirts er de bedste, men Mies kommentar - åh neeeej:-(

   Slet
 2. De Blake tees er også virkelig lækre. Jeg har selv 2 stk. og må hellere have 1 eller 2 mere. Desværre er det sidste kollektion her ss13. :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej neeeeeeeej øv øv lort :-(((((((. Nu skal jeg seriøst nå at købe et mindre lager af dem.... Gadvist om mange jeg kan få....

   Slet
 3. Lækre sager! (specielt t-shirten!).

  Og ja kender det der med at barnet(i mit tilfælde børnene), vågner alt for tidligt på ens morgenvagt.
  Jeg havde også morgentjansen idag.. Dog var jeg heldig, og den ældste vågnede kl. 8 og den lille sov helt til kl. 9! Så var det lige til at overkomme.. De skyldte også bare da de i weekenden vågnede kl. 8:30 på mandens morgentjans og kl. 7 på min.. grrr..

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)))))
   Ja og i morgen skal hun i vuggestue, så der vågner hun nok omkring kl 7;-)

   Slet
 4. Åhh jeg vil også ha den nederdel - jeg er dog kun i overvejelsesstadiet endnu... det er rigtig mange penge :)
  - og ja... blake er de skønneste t-shirts :)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he det kender jeg alt for godt, men den er også så fin :-)
   Blake t-shirts er fantastiske :-)

   Slet