mandag den 8. juli 2013

Helt solgt :-)

Jeg er helt vildt glad over det faktum, at min lejlighed er solgt. Den havde været til salg i kun 3 dage, da der blev lavet en købsaftale til prisen (ikke en øre i afslag). I dag blev ALLE forbeholdene i købsaftalen afklaret og handlen er nu endelig bindende:-). Det er så vildt, at jeg i processen næsten ikke kunne forstå det.
Jeg har ikke boet i lejligheden de sidste 3 år, hvor den har stået delvis tom. Så jeg skulle i forbindelse med salget have lejligheden til at se "pæn" ud.
Lidt billedespam fra min nu solgte lejlighed (he he mit dyreste køb til dato) med mine lamper, min dyre og lækre sofa (i det blødeste læder), Bønneborde, min Alessi el-kedel (som man brænder sig for vildt på), min altan (der har jeg læst mange bøger og hygget mig), mine hylder med vintage tapet (DIY), Strunge(en af mine favoritter), 4 meter gang med indbyggede skabe (What not to love?), rejseminder fra Kina, Bali og Thailand.
Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

 1. tillykke med salget, hvor er det en fed lejlighed.. tænk at du har kunne undvære så mange lækre ting som du har i den :-) ville elske Verner Panton og Kartell lampen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :-)
   Ja jeg glæder mig til at blive forenet med mine lamper,
   Kartell lampen har bl.a været 1,5 år i kælderen pga bøllen;-). Og jeg glæder mig til at kunne have den i stuen igen, da jeg har de matchede loftlamper. Jeg elsker mine Panton lamper og glæder mig så meget til at de kommer op i mit fremtidig hus :-). Og min sofa - suk suk min kæreste synes den er for lille...

   Slet