lørdag den 21. september 2013

Dagens #180

Jeg har ikke rigtigt haft så meget overskud til bloggen de sidste par dage.
Jeg har haft total stress over den nye sæson og bøllens garderobe. Tja det er nu den 8. gang på 2 år og 4 måneder, at jeg skal lave endnu en total udskiftning af hendes garderobe. Ja vi har været igennem størrelse 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 og nu er det 98, det er jo sindssygt(og dyrt).... Jeg har i dag seriøst shoppet for 3000 kr i H&M - nattøj, bukser, strømpebukser, sokker, strikbluser og undertøj. Der er intet fancy i hendes vuggestuegarderobe. Og så fik jeg købt en flyverdragt til hende i pink fra Reima, og et par sutsko. Er der nogen som kender nogle billige og gode? Da jeg synes, at det er sindssygt at betale 300 kr for et par fra Bisgaard...
Jeg mangler nu bare en ekstra flyverdragt(jeg orkede ikke at slæbe mere), vinterstøvler og huer og vanter, så det er til at overskue...
Mit outfit - jeg havde lyst til at afprøve de forskellige grønne mod hinanden, hvilket jeg er sluppet meget godt fra;-). Ja jeg synes, at mode skal være en leg, og jeg er bestemt ikke færdig med at lege med udtryk, stilarter og farver.Dagens outfit: solbriller - Gucci, blazer - Black Swan, tørklæde - Isabel Marant, taske - Celine, kjole - Ganni, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

 1. hej,
  ej, hvor jeg kender det du skriver med udskiftning af bøllens garderobe :-) jeg er på 7-8 år nu med vores dreng. Og ja, det er mega dyrt. Min er oppe på en str. 134 nu, men har også været igennem alle de størrelser du nævner. For 14 dage siden blev der brugt penge på 4 par nye bukser, 4 trøjer, 4 sæt undertrøje sæt, 2 nye huer og 3 strik vanter fra H&M, en masse hulens strømper (som vi heldigvis kan dele, for han bruger str. 34-35) 2 par Hummel sko (begge købt med rabat, men røg alligevel op på 1200,-) Jeg køber tøj til ham løbende så det løber op. Det er især vinterperioden som er dyr pga. nye vinterstøvler og flyverdragt. Flyverdragt er han vokset fra, så det er vinterjakke og skibukser som tæller. De kan jo ikke genbruges år for år fordi de vokser fra det. Jeg satser dog at vinterjakken fra sidste år kan bruges i år, fro den var lidt stor til ham.
  Jeg købte også altid Bisgaard brune med dutter under til ham da han var lille.
  Nu køber vi kun crocs til ham, det er praktisk når han går i skole og SFO. Især i vinterperioden hvor der er sjask og vådt på gulvet. Så går læderfutter bare ikke rigtigt sammen med det. Jeg kan kun anbefale Crocs. Vi køber altid 3 par til ham så han har et par i skole, SFO og hjemme. De er super gode at gå i (har selv et par;se bloggen) og nemme at rengøre. De kan fås i mange versioner og børnene kan pynte dem :-)

  /Chau

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er mega stressende og dyrt.
   Jeg er nok typen, som bare køber det meste på en gang, da jeg faktisk ikke har tid at koordinere bøllens garderobe. Sådan som mor-mode-bloggerne gør. Og jeg har nok fået lidt stress af ideen om den perfekte farvekoordineret garderobe til børn. Da jeg prioriterer mit job(som er 37+ timer om ugen og min familie).
   Men heldigvis holder tøjet nu lidt længere i forhold til str 56, som holdte en måned;-)

   Slet