onsdag den 13. november 2013

Dagen før dagen

Det er i dag dagen før dagen. Ja det er i morgen, at Isabel Marants kollektion for H&M kommer ud til masserne. Jeg må fuldstændigt ærligt indrømme, at jeg er mega fan af Isabel Marant. Ja, jeg er så meget fan, at jeg bruger en feriedag på at stå i kø;-). Her er en collage med de ting, som jeg håber at få med hjem i morgen.
Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Åhhh, der er SÅ meget flot! Jeg er som bekendt selv kæmpe IM-fan, og det har da også været min plan at stille mig i kø. Men eftersom jeg har undervisning fra klokken i morgen (og nej, min Makro-forelæser (eller mine medstuderende for den sags skyld) kan ikke helt forstå det), har jeg, efter mange overvejelser, besluttet at tage til time fremfor at shoppe! Jeg kan simpelthen ikke overskue at stå i kø ude i kulden i flere timer, for derefter at løbe om kap ind i butikken for til sidst at slås med de samme om den aller sidste nederdel og måske gå tomhændet hjem! Men så slipper jeg da også for at gå klædt ligesom resten af Blogland (og Danmark i øvrigt) ;) Og så kan jeg tilmed tillade mig at spise andet end pasta med ketchup indtil jul! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu hjemme igen og en smule øv øv... Fik den røde sweatshirt og den vendbar sølv jakke(som jeg ikke kan finde ud af, om jeg vil beholde..)

   Slet
 2. Det er såå fine ting du har udvalgt... jeg ville vildt gerne have fat i nederdelen og den røde trøje, men jeg skal desværre arbejde :)
  God jagt.... jeg krydser fingre for dig.
  I øvrigt vil mine drenge rigtiggerne have noget fra kids-afdelingen... så hvis der er noget tilbage, når jeg har fri... kan det godt være der kommer lidt IM hjem på matriklen alligevel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var sindssygt!
   Jeg håber dine drenge får noget. Bøllen kan desværre ikke passe det endnu, og så sjovt er det nok ikke om 4 år;-)

   Slet