lørdag den 9. november 2013

Vinterjakker

Jeg har købt 2 vinterjakker i år, da jeg både ville ha' en pæn brugs jakke og en praktisk varm jakke. Så nu kan kong vinter bare komme an med 4 måneders snehelvede;-).
Den til pænt brug blev den grå med leopardprint fra In Wear. Jeg er vild med dens oversize pasform, så er der nemlig plads til de tykke og varme trøjer(siger frøken kuldskær...).
Ja det kunne ikke være anderledes, da jeg så at Acne havde lavet deres parka i grøn;-). Jeg er vild med de mange kombinationsmuligheder. Ja den jakke er som et Kinderæg - hele 3 jakker i en;-). 


Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Hvor er de lækre, begge to! Ville især gerne eje den fra Acne. Dog minder den nok lidt for meget om den jeg har fra FWSS til at det kan forsvares ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. he he jeg prøver at finde råd til parkaen fra FWSS, da jeg kom til at prøve den. Og den er så fed...

   Slet
 2. Åh... De er da for lækre, og fornuftigt med 2 der dækker behovet når man har børn- det har jeg også :) jeg totalt forelsket i den fra acne nettop i den grønne....
  Mange hilsner Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ligesom de 2 flyverdragter og vinterjakker til de små;-)

   Slet
 3. Jeg er meget vild med den leopard-sag - hvor er den smuk! :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med din fine acne parka. Jeg var så tæt på at købe den i marineblå...arghgh... nu fortryder jeg lidt at den ikke blev købt. Til gengæld røg der en trøje og et par støvler derfra...:-D

  /Chau

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.
   Jeg fortrød, at jeg ikke købte den sidste år;-)

   Slet