tirsdag den 22. april 2014

Noget nyt #30

Så ramte hverdagen igen efter en lang ferie med Fuerteventura og Jylland, så nu er det tid til at få styr på en kæmpestor bunke vasketøj...
Jeg er som nævnt talrige gange en stor fan af nederdele. Og jeg har her på det seneste tilføjet en del nye nederdele til samlingen.
Naturligvis måtte jeg eje den leopardprintede nederdel fra Baum Und Pferdgarten, og jeg har oceaner af ideer til styling af den. Mit hjerne stoppede seriøst med at slå, da jeg så de laser cuttede læderting fra Designers Remix på catwalken. Derfor kunne jeg simpelthen ikke lade denne laser cuttede lædernederdel blive hængende i butikken;-). Den er så lækker blød og jeg er vild med de mange fine detaljer. Den sølvfarvede nederdel fra Designers Remix er super cool og helt anderledes end mange af mine andre nederdele. Jeg glæder mig til at iføre mig den. Og så har jeg tilføjet den blå nederdel fra Ganni. Ups jeg har også taget den i rød, da jeg ikke kunne beslutte mig;-).
Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

  1. ha ha... du må godt... købe mange nederdele... for de er lige dig og du er så vildt god til at style dem, så vi andre kan få gode ideer :-)

    SvarSlet