tirsdag den 10. juni 2014

Udsalg SS14

Lige nu vælter udsalgsmails ind i min mailboks. Ja udsalgssæsonen er skudt i gang. Jeg gik desværre glip af Black member udsalget i sidste uge, da jeg ikke kunne få bøllen afsat. Udsalgstiden er også en tid, hvor man skal se sig for, da ikke alt udsalg er reelt udsalg... Jeg vil i forbindelse med dette udsalg jagte tøj i lækker kvalitet fra danske designer såsom Designers Remix, Stine Goya, Malene Birger og Baum Und Pferdgarten. Her er et lille udpluk af mine udsalgsønsker - dansk design når det er bedst! 
Har I nogle favoritter, som I har gemt til udsalget?Kilde: nr. 1, 2 og 7 er fra Designers Remix, nr. 3 og 5 er fra Malene Birger, nr. 4 og 9 er fra Stine Goya, nr. 6 og 8 er fra Baum Und Pferdgarten.
Follow my blog with Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Min ønskeliste ligner din og indeholder ligeledes frakken fra Stine Goya og nederdelen fra Baum und Pferdgarten! Jeg har desuden et par ting fra By Malene Birger på listen, men da jeg ligger begravet under tunge studiebøger har jeg ikke tid til den helt store jagt, men min svigerinde er sat på sagen ;)

  Tip mig lige, hvis du inder frakke og nederdel ikke? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he min liste indeholder skam flere ting, du kender mig jo;-)
   Jeg skal nok tippe, hvis jeg finder dem:-)

   Slet
 2. Jeg har shoppet Baum und Pferdgarten kjolen med det fine Bandana-print som du tidl har vist her på bloggen - magen til printet på nederdelen du har med i collagen:) Minus 60% så det var en god deal synes jeg! Derudover skal jeg have fat i 2 fine sæt fra Designers Remix og måske Goya-nederdelen fra collagen. Den ku´ nok også være ret fin med strømpebukser, strik og grove støvler ind i efterår/vinter tænker jeg:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor fandt kjolen henne?

   Slet
  2. Jeg fandt kjolen (via min mor) i en butik i Kolding :-)

   Slet
  3. Hvem der bare boet i Kolding;-)

   Slet
 3. Jeg har så mange ting i dette udsalg, som jeg godt kunne tænke mig... så det må være et spørgsmål om prioritering ha ha (øv.. hader det)
  Den orange kjole har jeg lige købt... mest af nød egentlig - jeg skulle have noget orange tøj og dette var det bedste bud jeg kunne finde. Jeg er super glad for den og fik den da også med lidt besparelse 30%... og hvem ved... måske den ville være væk, når udsalget rigtig tager fart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Prioriteringer er noget øv, men sikkert også sundt;o)
   Jeg glæder mig til at se dig i den orange kjole:o)

   Slet