søndag den 30. marts 2014

Dagens #234

Jeg er noget ophængt for tiden, så derfor har jeg ikke så meget tid til regelmæssig blogning. Men det er åbenbart bare super tidskrævende at købe hus. Vi har en købsaftale på et hus hos advokaten og banken i disse dage, så nu må vi vente og se. Og så skal kæresten og jeg have lavet et udvidet samlevertestamente, da vi naturligvis skal sikre hinanden og bøllen. Next stop - hus med græsplæne og drivhus...
En søndag iført et total luksus hippiebohemeagtigt outfit. Outfittet er det perfekte mix af billigt og dyrt, en kjole til 100 kr. sat sammen med et par hundedyre støvler.



Dagens outfit: jakke - Ganni, tørklæde - Månestråle, kjole - H&M, taske - Balenciaga, støvler - Chloe.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 26. marts 2014

Dagens #233

Dagens outfit: jakke - Ganni, tørklæde - Månestråle, taske - Balenciaga, bluse - Brian Licthenberg, nederdel - Isabel Marant, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 25. marts 2014

I dag drømmer jeg om #5

På en helt almindelig tirsdag drømmer jeg om at iføre mine fødder disse mokkasiner fra Isabel Marant. Sort ruskind med sølvnitter gør Morley perfekte som et supplement til mine Susanna fra Chloe. Velkommen til mine drømme;-)Follow my blog with Bloglovin

mandag den 24. marts 2014

Dagens #232

Okay, tålmodighed er ikke min stærke side. Faktisk er jeg noget så utålmodigt.... Men jeg kunne altså ikke vente på varmere vejr, da min nye jakke fra Ganni skulle ud i den friske luft;-). Jeg måtte have min varme Raya short cardigan indenunder for at holde varmen. Jeg lever seriøst i mit striksæt fra Designers Remix. Det er både workwearagtigt nok og varmt nok til air-con land, som er mit arbejde. 
Dagens outfit: tørklæde - Cos, jakke - Ganni, cardigan - Acne, bluse og nederdel - Designers Remix, taske - Mulberry, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 23. marts 2014

Dagens #231

Solskin og søndag.  Så bliver det ikke bedre:-).

Bøllen vil være med til alt, så hun vil også tage billeder.... Her er resultatet;-)
Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - TooGoodToBeBasic, jakke - Zalando, cardigan - Acne, sweater - Etoile Isabel Marant, taske - Celine, nederdel - Sonia Rykiel Pour H&M, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 20. marts 2014

Dagens sko 200314

Bare fordi mit hoved i disse dage er fyldt med alt muligt andet end tøj og sko. Dog lykkedes det for et par pumps med et twist at fange min opmærksomhed. OMG de er for fede og er fra Acne.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 19. marts 2014

Nederdele

Her er et lille udpluk af nogle nederdele, som jeg meget gerne vil ha'. Hvem der bare havde det der pengetræ på altanen;-). Jeg er en rigtig nederdelpige, da jeg altid føler mig smart og velklædt iført en nederdel. De er lette at style med en enkel overdel og et par ballerinaer, og jeg er på vej ud af døren... Hvilket er et kæmpe plus i min dagligdag, hvor mine outfits bare skal fungere. Jeg har nemlig ikke tid til tøjkriser;-). 
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 18. marts 2014

Dagens #230

Forrige søndag mødtes jeg med denne fine blogger og hendes lækre baby til brunch på Tante T. Bagefter gik vi en tur med barnevognen imens den lækre baby sov. Heldigvis ville hun gerne tage billeder af mit outfit. Der var så mange gode billeder, at det var svært at vælge. Derfor en gang billedspam;-). 
Nedenstående outfit er et godt eksempel på et typisk workwear outfit (eller hvis man vil være søndagsfin...).






Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - TooGoodToBeBasic, jakke - Ganni, cardigan - Acne, kjole - Sandro, taske - Celine, støvler - Chloe.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 16. marts 2014

I dag drømmer jeg om #4

Som tidligere nævnt er jeg på jagt efter en ny pung. Jeg er generelt ikke så vild med punge, som er for store. Denne fra Mulberry virker ret perfekt pga. størrelsen og farven(big surprise - I think not....). 
Resten af aftenen vil jeg bruge på at diskutere taktik omkring bud og huskøb - vigtige overvejelser og store beslutninger.

fredag den 14. marts 2014

I dag drømmer jeg om #3

I dag drømmer jeg om dette stribede sæt fra Ganni. Det ville være perfekt til min snarlige ferie på Fuerteventura. Jeg vil nu stene med is og slik til tonerne af ManBand og resten af X-Factor. God fredag til jer alle derude:-).
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 13. marts 2014

Dagens #229



Dagens outfit: jakke - InWear, solbriller - Gucci, taske - Celine, tørklæde - TooGoodToBeBasic, tee - T by Alexander Wang, cardigan - Acne, nederdel + sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 12. marts 2014

Dagens #228

Iført det nye sæt fra Ganni i forårets fine solskin. 


Dagens outfit: jakke + sweater + nederdel - Ganni, tørklæde - TooGoodToBeBasic, solbriller - Gucci, taske - Celine, støvler - Sam Edelman.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 11. marts 2014

Noget nyt #29

Kender I det? Man bliver så forelsket i en ting, at man glemmer at lytte til ens mavefornemmelse? Det er her, at man med stor sandsynlighed er i gang med at begå et fejlkøb. 
Sådan havde jeg det, da jeg gik ind i Ganni butikken! Jeg ville bare ha' den stribede kjole. Men jeg måtte sande, at kjolen bare ikke var mig. Så jeg valgte i stedet at gå all in med et sæt i striber. Hvilket jeg tror, at jeg bliver super glad for. 
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 9. marts 2014

Dagens #227

En weekend med masser af sol kan kun gøre en glad i låget, så man glemmer alt om snot;-). Min weekend er brugt på at bestille pas til bøllen med tilhørende pasfoto(ikke et hit, hverken hos bøllen eller den dyrt betalte fotograf...). Og dagen i dag har jeg været i dejligt selskab med denne fine blogger, som var så sød at forevige mit outfit (dog ikke dette...). Det kommer på bloggen senere. Skal lige tømme kameraet. Flere af sådanne weekender - tak:-).
For tiden lever jeg i Acne Raya short cardigan. Den har simpelthen en perfekt pasform. Derudover er den super god under mine "tyndere" jakker i denne tid, da det stadig kan blæse koldt.


Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - TooGoodToBeBasic, jakke - InWear, cardigan - Acne, tee - Etoile Isabel Marant, taske - Celine, nederdel - Designers Remix, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 6. marts 2014

I dag drømmer jeg om #2

I dag drømmer jeg om grønne tasker. Og min søgen efter den perfekte hverdagstaske har ledt mig til disse 2 Mulberry tasker i den smukkeste grønne farve. Jeg har gennem længere tid overvejet en ny Bayswater i en fed farve, og denne i grøn er wauw. Men jeg har et princip om, at jeg ikke køber en taske, jeg allerede har. Men Dorset har også fanget min interesse, men den har et kæmpe minus i form af den manglende lynlås. Men ligenu drømmer jeg bare:-).
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 5. marts 2014

Noget nyt #28

I dag kom jeg til at klikke denne fine jakke hjem. Jeg nuppet den i Ganni's egen webshop, hvor den er 1 kr billigere end hos YouHeShe... Måske lidt pinligt, men sådan er jeg når det gælder den billigste pris. Så nu venter jeg utålmodigt på Postmand Per.Follow my blog with Bloglovin

mandag den 3. marts 2014

Dagens #226

Jeg er totalt forelsket i kombinationen af sort og gråt med et hint af hvidt for tiden, hvilket også blev vist i mit forrige dagens. Men for at det ikke bliver endnu et kedeligt gråt outfit, har jeg kombineret forskellige mønstre og materialer i samme farve. Jeg synes, at det er med til at skabe noget vildt og roligt i et og samme look.
Billederne afslører det faktum, at jeg skal lave et erstatningskøb. Da mine sorte New Balance er nedslidte. Det mest kedelige man kan købe er seriøst et erstatningskøb, da man jo ikke får noget nyt! Så nu skal jeg bare finde dem så billige som muligt.






Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - InWear, tørklæde - TooGoodToBeBasic, cardigan - Acne, bluse - Designers Remix, taske - Celine, nederdel - TooGoodToBeBasic, sneakers - new Balance.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 2. marts 2014

Sneak Peek

Jeg føler mig ikke helt på toppen i dag, så resten af outfittet kommer i morgen. Jeg har haft en dejlig weekend med besøg af svigerforældre, bagning af fastelavnsboller, lækker mad, Den blå planet og husjagt. Nu vil jeg bare stene til det sidste afsnit af "Arvingerne".
God aften derude:-)

Follow my blog with Bloglovin