fredag den 30. november 2012

Dagens #86

Blå time kunne være titlen på dagens;-). 
Heldigvis er det fredag og weekend, som er rimelig tiltrængt. Da jeg har rimeligt travlt for tiden med arbejdet og en bølle og juleriets starten. 
Efter arbejde fik jeg købt en af bølles julegaver, som er et bord med xylofon og tromme fra Janod, som jeg synes er ret fint. I know;-), men hun kan larme med ALT hendes legetøj og ALT kan bruges som en tromme!!!! Og klaveret er på vej med pakkeposten(der er et musiktema i hendes julegaver) og øhhh med hendes adventsgaver. Det skulle være kommet i dag, men det er stadig ikke kommet. Så nu har jeg(vi) ingen adventsgave til søndag. Ikke godt for mit stressniveau!  
Sidst men ikke mindst er det sidste gang, at jeg køber cupcakes fra Agnes, da deres priser er steget helt vild. Vi snakker en prisstigning på 20% og de var i forvejen bestemt ikke billige! Så nu koster 2 cupcakes 72 Dkr., hvilket jeg synes er alt for dyrt :-/. 
Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - Lovechild, bluse - COS, nederdel - H&M, taske - Louis Vuitton, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 28. november 2012

Nye støvler

Jeg måtte have de støvler fra HOWSTY. Jeg har seriøst sukket over dem de sidste uger. Hver morgen på vej på arbejde var tortur. Var de stadig i butiksvinduet ved busstoppestedet ved mit arbejde. Og med is i maven ventede jeg på lønningsdag og nu er de endelig blevet mine:-).

Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 27. november 2012

Dagens #85 B

Det fulde dagens, hvor I kan se det lille forsøg, som jeg har gang i - nemlig mine strømpebukser (fra H&M). Normalt er jeg kun til sorte og ensfarvede strømpebukser, men disse sorte(he he den rigtige farve) med grå prikker måtte afprøves. Jeg er faktisk ganske godt tilfreds med resultatet af mit forsøg. Nu må jeg hellere komme i gang med at skrive ønskeseddel til jul. Nogle ideer? 


Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, hoodie - T by Alexander Wang, kjole - BZR, tørklæde - COS, taske - Mulberry, støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 26. november 2012

Dagens #85 A

Lidt detaljebilleder fra det dagens, som jeg havde planlagt at poste i dag. Men jeg har brugt min aften på tv-kiggeri og billedformatering (som driller...). Så resten må vente til i morgen.

Follow my blog with Bloglovin

søndag den 25. november 2012

Dagens #84

Jeg har ikke været ude i dag pga. regnvejret, så jeg har ikke fået et ordentligt dagens. Derfor er dagens i detaljeform. Men her er et bevis på, at nederdelen fra gemmerne bliver brugt! Det er faktisk 3. gang, at jeg har den på! Jeg håber næste gang, at det er muligt at få nogle bedre billeder.
Dagens outfit: hoodie - T by Alexander Wang, bluse - H&M, nederdel - old.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 24. november 2012

Over and Out :-)

Med honninghjerter og Cherry Cola.

Follow my blog with Bloglovin

fredag den 23. november 2012

Noget nyt #8

Fine nye glimmerstrømper i en sampak fra H&M, som jeg simpelthen ikke kunne stå for;o).

Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 21. november 2012

Dagens #83

Mønstermix er vist overskiften for mit outfit, men jeg følte mig super godt tilpas i det.





Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde og nederdel - Lovechild, cardigan - Etoile Isabel Marant, tee - T by Alexander Wang, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 20. november 2012

Dagens sko 201112

Okay jeg har seriøst sko på hjernen pt., men der er også så mange pæne i butikkerne for tiden. He he og endnu et par fra The Last Conspiracy har fanget mit øje. Camouflage og en flad læderstøvle er vist vejen til  mit lille skohjerte.

Follow my blog with Bloglovin

mandag den 19. november 2012

Dagens sko 191112

Jeg er så vild med disse støvler, som er lavet af antikke kelimtæpper. Derfor er hvert par unikke. De er fra det spanske mærke "HOWSTY", som har mottoet "Helping Others With STYle". Og derudover går en del af overskudet til hjælpeorganisationer. Det er da total feel good shopping med hippieagtige og "one of a kind" vibes over sig;-). De er derfor fluks kommet på min must have liste - køb dem her.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 18. november 2012

Dagens #82

Jeg er simpelthen så hooked på outfits med nederdele for tiden, jeg kan slet ikke få nok!

Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, bluse og nederdel - H&M, tørklæde og støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 16. november 2012

Dagens ønske 161112

Normalt er jeg slet ikke til clutches, da jeg synes de er så upraktiske. Men denne fra Yves Saint Laurent har vakt min interesse og så er den grøn - need I say more? Jeg er på ingen måde fan af Hedi Slimanes plan om at slette Y'et fra YSL. Så den er fluks kommet på min ønskeseddel her til jul, så jeg har en lille chance for at få den, mens Y'et stadig er en del af YSL;-).
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 15. november 2012

Dagens #81

Same same but different;-).




Dagens outfit: parka - Designers Remix, cardigan & tee - Etoile Isabel Marant, tørklæde - COS, taske - Mulberry, nederdel - Allez Allez, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 14. november 2012

Dagens sko 141112

Okay, måske ikke skide originalt, men jeg er OGSÅ vild med Memphis støvlerne fra Isabel Marant. Sådan ligesom en masse andre bloggere, som synes ALT fra den franske dame er fantastisk! Desværre er jeg meget i tvivl om, jeg faktisk også kan passe dem. Jeg har nemlig meget smalle fødder, så jeg har ret svært ved at finde sko som passer. Uhhhaaa men de er så fine. Desværre må det nok kun blive ved drømmen pga pasformen.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 12. november 2012

Noget nyt #7

Jeg har gennem et stykke tid luret på denne nederdel på H&M's webshop. Jeg synes, at den er lidt Isabel Marant agtig, men til en noget anden pris;-). Da jeg forleden var i H&M for at købe strømpebukser, kiggede jeg på den live og den måtte bare med hjem.
Dagens outfit: cardigan - Nué Notes, tee - Blake, taske - Marc by Marc Jacobs, nederdel - H&M.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 11. november 2012

Dagens #80

Jeg har nærmest boet i denne kjole, siden jeg købte den. Den er så lækker og varm, og den har alt det jeg elsker - grå og strik, løs og kæmpestor, lommer i siden. Tjaee det er vist en rigtig man repeller, den skulle bare have været neonpink;-). He he mig og min syge form for humor.





Dagens outfit: kjole - Ganni, tørklæde - LV, støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 10. november 2012

Noget nyt #6

Et lille sneak peek på noget nyt. Resten af outfittet kommer på bloggen snart.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 8. november 2012

Dagens #79

Jeg er altså svært glad for min Allez Allez nederdel, og jeg bruger den ofte. Her ses den i endnu en ny kombination. Jeg synes, at det er svært at tage pæne billeder i denne mørke tid. Nogle forslag til, hvordan man tager pæne billeder indenfor i den mørke tid? Jeg har et CANON EOS 500D.

Dagens outfit: tørklæde - COS, jakke - Zara, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Allez Allez, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 7. november 2012

Noget nyt #5

Jeg har gennem længere tid sukket over denne smukke kjole fra Storm and Marie. På min fridag blev tiden brugt fornuftigt, så den blev prøvet og købt. Der er også kommet en ny t-shirt fra T by Alexander Wang til. Den blev købt en anden dag, mens jeg ventede på en veninde. Jeg har faktisk en i samme model i forvejen(den hvide med sorte striber), og det grønne er jo altid et hit i mit univers.





Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 6. november 2012

Fra mine gemmer #1

Min oprydning af mine klædeskabe medførte et gensyn med nogle glemte skatte... Med disse glemte ting har jeg sat mig et mål. Det er, at de skal bruges inden udgangen af 2012. Den første ting er denne nederdel i bordeaux farvet fløjl med fine applikationer bagpå.
Forfra

Bagfra
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 5. november 2012

Dagens #78

Forrige søndag gik vi en tur i dyrehaven, hvor vi nød det smukke, men også hundekolde, vejr og efterårets flotte farver. Ja, man skulle næsten tro at jeg havde planlagt mit outfit til at matche naturens efterårsfarver, men nej så udspekuleret er jeg ikke. Dette er vel blot et udtryk for varianter af min yndlingsfarve.
Jeg havde bl.a. fundet min parka fra Designers Remix frem, som jeg købte sidste år i håbet om en varm jakke, men nej:-(. Derfor har jeg på sådanne dage min vest fra Ganni indenunder for at kunne holde varmen. Jeg er meget kuldskær, så jeg er på jagt efter en varm vinterjakke. Jeg havde også fundet mine vinterstøvler fra Notabene frem, de er dejligt varme:-).




Dagens outfit: parka - Designers Remix, vest - Ganni, tørklæde - COS, bluse - Benetton, nederdel - Isabel Marant, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 4. november 2012

Nyt til boligen #1

Forleden købte jeg disse fine huse i Netto, som jeg synes er et fint og billigt alternativ til dem fra Kähler.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 3. november 2012

Mine gemmer

Forleden holdt jeg en fridag med det formål at få styr på mit klædeskab, hvilken var tiltrængt! Og det lykkedes at få styr på det. Jeg benyttede lejligheden til at tage et par billeder af nogle af mine skabe, mens de stadig så ordentligt ud;-).
Follow my blog with Bloglovin