mandag den 31. december 2012

Godt nytår

Her er mit nytårsoutfit. Ja så bliver det ikke friskere, da billederne er taget for en time siden;-). Jeg bruger hvert år denne Marc by Marc Jacobs kjole til nytår. Jeg kan godt lide ideen om en fast tradition her på årets sidste dag, især fordi det tit handler om nyt og mere nyt. Det giver mig ro at vide, at jeg ikke skal ud i ræset om at finde den perfekte nytårskjole hvert år samt det kan være dyrt at købe nyt hvert år. Jeg er så glad for denne kjole, selvom den måske ikke er den hotteste nye. Jeg har stylet den forskelligt hvert år - et år med pinke tights(meget vildt, men sjovt), et andet med masser af bling bling. Dog har den holdt en pause de sidste 2 år pga min graviditet og de ekstra kilo, men heldigvis kan jeg nu passe den igen:-).
Godt nytår til jer alle:-).
Og en kæmpe tak til jer, som læser med her, i mit lille univers om mode og stil. Det er jeg oprigtigt glad for:-).


Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 29. december 2012

Dagens i 2012

Da vi snart kan skrive 2013, har jeg lavet et recap af mine outfits i 2012. Har I nogle favoritter?



Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 27. december 2012

Jul 2012

Min jul 2012 blev ikke helt som planlagt pga en syg bølle - høj feber juleaften og nu en meget forkølet bølle:-(. Til trods for dette har det stadig været super hyggeligt, men jeg er så også blevet syg nu - æv æv. Så derfor gik mine planlagte indlæg ikke helt som planlagt, så her er et sammendrag af min jul 2012.
Jeg elsker at pynte op til jul, da det er så hyggeligt med alle de lys i den mørke tid. Jeg har efterhånden samlet MEGET julepynt sammen, men det er noget af en udfordring med julepynt og en lille bøllepilfinger. Derfor var kun en minimal del af min julesamling kommet frem i år. Men udenfor bøllens rækkevidde lavede jeg julelandskaber i vores reol i stuen. Til næste år skal jeg gå amok med julepynten;-).

Indpakning af gaver er noget, som jeg bruger meget energi på at planlægge. Da jeg grundlæggende mener, at det viser modtageren, at man har taget sig tid til at gøre det ordentligt. Samt de er pæne at kigge på, hvilket tiltaler min æstetiske smag.
Til de voksne var årets tema pangfarver og glam.
Til bøllen var temaet pingviner.

Vores julegave til bøllen stod i musikkens tegn, til trods for, at hverken jeg eller min kæreste er de musikalske typer. Jeg havde virkeligt set frem til at give hende dem. Indtil videre virker hun glad for dem. Så det er vel en succes:).

I anledning af julen havde jeg købt en fin ting til bøllens garderobe - nemlig en tylnederdel fra Stella McCartney kids. Og her et dagens med bøllen. Heldigvis kunne den feberramte bølle bruge den juleaften med bare ben. På billedet var en anden af bøllens julegaver som var et kæmpe hit - nemlig en motorcykel, som blev taget i brug med det samme til trods for feber;-).


En af mine gaver kom også i en super flot indpakning, heldigvis indeholdt den også noget jeg havde ønsket mig længe - en neon pink bakke i akryl fra NeonLiving:-).
Til sidst en rigtig glædelig bagjul til jer alle:-).
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 24. december 2012

Glædelig jul 2012

Bøllen er desværre blevet syg, så mine planer med forskellige juleindlæg er lige sat på stand by. Men jeg vil en af dagene lave en opsamling af mine juleindlæg.

Glædelig jul:-)

Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 22. december 2012

Dagens #92

Heldigvis er det blevet juleferie. Den er så tiltrængt. Jeg har alt for travlt for tiden, men de næste dage går bloggen i julemood med div. juleindlæg. Men her er et dagens, som jeg aldrig har nået at lægge op!
Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - COS, hue - OZ, luffer - old, halskæder - Line&Jo + Arena, kjole - COS + Zoe Tee's, taske - Alexander Wang, støvler - Timberland.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 20. december 2012

Grønne ønsker

Dog ikke de miljørigtige;-), blot noget så overfladisk som tøj i farven grøn. Typisk her et par dage før juleaften dukker der flere ønsker op. Og som skrevet mange gange tidligere er grøn min yndlingsfarve. Derfor er sandsynligheden for at en eller flere ting fra collagen vil flytte ind i løbet af de næste måneder meget høj.
Stine Goya, Acne, T by Alexander Wang, Iro.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 19. december 2012

Til mig fra mig

Jeg er lige kommet til at købe en lille julegave til mig selv. Bare fordi jeg er så glad for min grønne Kenzo sweatshirt, og denne i mørkeblå med et diskret tiger logo er simpelthen så fin og perfekt. Så julegaven til mig fra mig er på plads;-).
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 16. december 2012

Dagens sko 161212

Pyha jeg har travlt for tiden - bøllen, arbejdet, juleshopping, juleprojekter, jule tam-tam og søvn. Jeg synes ihvertfald, at det er svært at nå det hele for tiden.
Men sjovt nok har jeg ALTID tid til en ny skokærlighed, som i dag er Caleen fra Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 13. december 2012

Dagens #91

Puha jeg har altså lidt svært ved at være "fashionabel" i disse dage, da mit "hold varmen gen" vinder over mit "mode gen"(hvis jeg altså har et;-)....).

Dagens outfit: parka - Designers Remix, vest - Ganni, hue - OZ, tørklæde - COS, halskæde - Line&Jo, bluse - Benetton, kjole brugt nederdel - Storm and Marie, taske - Alexander Wang, støvler - Timberland.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 12. december 2012

Dagens #90

Et dagens, nu også som tømmermændsramt fra i lørdags. Jeg havde nemlig været til julefrokost på arbejdet om fredagen. Men kæresten fik lokket mig ud på en tur(læs der skulle handles ind...), og jeg benyttede chancen til at få et dagens.
Dagens outfit: hue - OZ, parka - Designers Remix, tørklæde - COS, bluse - Kenzo, taske - Mulberry, nederdel - T by Alexander Wang, støvler - Timberland.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 11. december 2012

Dagens sko 111212

Jeg har fået en ny skokærlighed - nemlig de nye Basley fra Isabel Marant. Men hvilken farve? Umiddelbart er jeg nok mest til dem i sort. Hvad med jer - beige, brun eller sort?
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 10. december 2012

Dagens #89

Et dagens med sløret ansigt fra før sne på Østerbro. Dagens er et typisk arbejdsoutfit, som jeg godt kan li' dem. Da det har en smule kant, selvom det består af en del konservative items. Ps jeg har kun huen på til og fra arbejde;-).

Dagens outfit: hue - hjemmestrik, halskæde - Lukou, jakke - Baum Und Pferdgarten, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Allez Allez, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 9. december 2012

Dagen sko 091212

De ultimative juleballerinaer er fra Charlotte Olympia, jeg er vild med dem. Men jeg elsker også julen og dens pyntesyge. Køb dem til mig her.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 6. december 2012

Dagens #88

Mit outfit i lørdags før sneen kom til København. Jeg kommer nok ikke til at bruge leopardjakken de næste par måneder, da det er en overgangsjakke, og i lørdags var jeg nød til at have 2 bluser på under den for at holde varmen! Jeg er ellers ret glad for den, da den er tilpas oversize(da jeg købte den under min graviditet). Dagens gensyn er med nederdelen, som stammer fra Sonia Rykiel's samarbejde med H&M. Faktisk tror jeg, at jeg har halvdelen af den kollektion.
Dagens outfit: hue - hjemmestrik, jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - Acne, hoodie - T by Alexander Wang, bluse - Kenzo, nederdel - Sonia Rykiel + H&M, taske - Alexander Wang, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 5. december 2012

Dagens #87

Den første sne og gamle støvler;-). Ja hvert efterår lover jeg mig selv, at i år skal jeg have nogle nye vinterstøvler. Men hvert år ender jeg i disse smuksakker fra Timberland(ironi), men de er stadig gode, praktiske og varme, så de kører efterhånden på 7. sæson!

Dagens outfit: parka - Designers Remix, hue - en venindes hjemmestrik, tørklæde - COS, kjole - Ganni, halskæde - Lukou, støvler - Timberland.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 3. december 2012

Noget nyt #9

For nogle uger siden var jeg forbi Stig P, og jeg kom til at købe halskæden fra Lukou. Jeg har luret på den gennem laaang tid, men har været i tvivl. Da jeg ikke kan li' tunge halskæder, men heldigvis blev min skepsis gjort til skamme.  Jeg har allerede brugt den en del, og nu vil jeg gerne have flere af den slags:).

Follow my blog with Bloglovin

søndag den 2. december 2012

Dagens drømmeoutfit 021212

Det er godt nok længe siden, jeg sidst har lavet en collage med dagens drømmeoutfit. Men jeg har bare ikke haft lyst før i dag;-). Men sneen i dag inspireret mig til dette outfit, som passede så godt til i dag, men så sandelig også til i morgen.
Fortsat glædelig 1. søndag i advent.
Find de dejlige ting her: jakkenkjolen, tørklæde, taskestøvler og jeg har hue og vanter;-). BTW kære julemand, så vil jeg blive glad for det hele under juletræet den 24.;-).
Follow my blog with Bloglovin