tirsdag den 21. maj 2013

En blandet landhandel #1

Da jeg er kronisk bagud med mine indlæg, har jeg en ny type indlæg. Her vil jeg prøve at opsummere de seneste ting og sager fra mit liv. Fx hvilke kager jeg spiser, hvad jeg shopper, og andre små hverdagssituationer - gerne med en modevinkel. Denne gang vil det handle om min shopping på det seneste, og ups;-).
Jeg har bl.a. shoppet i en "ny" butik for mig. Tro det eller ej. Jeg har aldrig været i Bik Bok før, da den udefra ligner en teenager shop... Da jeg hos Ditte og Merete så deres seneste køb derfra, måtte jeg simpelthen forbi. Og sådan gik det til, at jeg gik ned af Strøget med en Bik Bok pose i hånden;-).


Jeg har en gylden regel - ingen ferie uden en tur i Taxfree. Så i forbindelse med min ferie på Mallorca, var jeg også forbi taxfree shoppen, hvor der blev shoppet lidt nyt dullegrej.


Tjaee så lykkedes det mig at få fat i den hypede Tiger bluse fra Rika.

Endnu en taske er flyttet ind på matriklen. Denne gang er det en fin grøn ruskindssag fra Balenciaga. Ja jeg behøver vel ikke at forklare, at det ikke kunne være anderledes pga den grønne farve;-).


Jeg har også anskaffet mig endnu en bluse med striber. Ja, jeg er vild med striber. Denne er fra det franske mærke "Saint James". Jeg købte den hos Gossip, og den er i den blødeste bomuld.


Der er heldigvis også de glæder, som er gratis;-). I forbindelse med projekt "salget af min lejlighed" kom jeg til at kigge i mit andet skoskab, og der så jeg et par leopard ballerinaer. He he jeg kunne faktisk ikke huske dem;-). Og nej jeg er ikke en "Anna Dello Russo" med en lejlighed til mit tøj, selvom det kunne være ret fedt...
Follow my blog with Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Sjovt, jeg vovede mig faktisk også i Bik Bok for et stykke tid siden, og kom derfra med to dejlige stribede bluser. Men der er lidt langt mellem de gode ting, men man kan være heldig, så det er da værd at slå et smut forbi. Kommer bare aldrig i den ende af Strøget :D

  Lækre ting du har fået erhvervet dig, og godt du fandt ballerinaerne igen, for de er da så fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt jeg stå længe og overvejede, om jeg også skulle prøve nogle af deres bluser. De så nemlig gode ud, men jeg besluttede at teste nederdelen først;-).

   Tak og ballerinaerne kom på dagen efter :-)

   Slet
 2. Wauw for en masse skønne ting du har erhvervet dig... jeg er især rigtig vild med din grønne taske - den er vildt flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg har nu også et seriøst shoppestop resten af maj;-)
   Jeg er også så forelsket i tasken selvom den er mega sart.

   Slet
 3. åhr manner, vil gerne eje det hele!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre sager, du har fået! Jeg er specielt vild med Balenciaga clutchen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak
   Tasken er også blev min nye baby:-)

   Slet
 5. PÆNE sager! jeg er så glad for min nederdel.

  Og SKØN farve på Bal'en. Godt køb!

  SvarSlet