søndag den 16. juni 2013

Dagens #154

Første gang jeg så denne kjole hos Ella, var min reaktion "den vil jeg ha' nu...". Men da jeg dagen efter fandt den i H&M var min skuffelse stor, 100% polyester - damn it! Så den blev pænt hængt tilbage igen. Ja, I kender min mening om polyester. Jeg køber ikke polyester!!! Og med prisen 250 kr. blev jeg lidt nærig. 250 kr for kjole her og der og 250 kr. for en nederdel og vupti har man hurtigt brugt 2000 kr. (hvilket er prisen på en Etoile Isabel Marant nederdel)! Og hvad bliver man gladest for i det lange løb? Jeg kender mit svar og det er Isabel Marant.
Men da jeg forleden så den på udsalg til 100 kr., røg alle mine antipolyester argumenter i skraldespanden for en stund;-). For den er jo så fin, selvom materialet i min optik er noget lort. Ja jeg kan snakke i flere timer om kvalitet og materialer, som jeg har meget stærke holdninger om!!!
Jeg(eller bøllen, som er vild med dem... Ja, hvad gør man ikke for ens bølle?) valgte at tage mine orange New Balance på med den praktiske parka med plads til nøgler og ekstra sutter, så jeg er vist endt i et mildt mønstermix.
Jeg blev faktisk vildt rørt, da jeg læste på Katjas blog. Hun og Ida synes, at jeg er god til det der med at mønstermikse. Ja, jeg bliver vildt glad, når 2 så chikke og stilsikre piger skriver sådan om mig - 1000 tak.Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - vintage mili, kjole - H&M, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud, og må give de chikke tøser ret, du er en mester i at mixe :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes kjolen er rigtig flot, omend jeg prøvede kjolen i H&M forleden og stoffet er på ingen måde mig :) Jeg kan ikke lide og røre ved det får helt kuldegysninger :) Hehe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Men snittet og mønstret vandt til prisen 100 dkr. ;-)

   Slet
 3. Jeg er heller ikke så meget til polyester, men når vejret ellers passer til det (ikke for varmt og ikke for fugtigt) kan det godt bruges en gang imellem - men jeg vil heller ikke give ret mange penge for noget i polyester .)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så enig, men hvis kjolen er pæn og billig, så...;-)

   Slet