søndag den 13. oktober 2013

En blandet landhandel #3

Jeg har været offline de sidste dage, da jeg for tiden er en super busy working mom.... Jeg har meget travlt på arbejdet, men som altid er mine opgaver tilpas nørdede og spændende. Så det er okay med travlhed, men i går var jeg så brugt, at jeg vågnede med mega hovedpine pga træthed. Så jeg valgte at sove i aftes i stedet for at blogge. Jeg arbejder bl.a. på mit indlæg om TooGoodToBeBasic og et par andre ideer, men faktoren tid er i minus hos mig for tiden;-). 
Denne gang handler "En blandet landhandel" om mad og drikke. Blot fordi disse ting fylder en del i mit liv. Jeg elsker mad. Især at spise den;-)
Årsdag med kæresten er lig med burger fra Halifax, vores yndlingburgersted. Så vi hyggede os med en hyggelig middag efter bøllen var lagt i seng. Bonusinformation - vores første date foregik også på Halifax.
Bøllen havde denne sjove juicemand med hjem efter en fødselsdag i vuggestuen. Jeg synes, at det er en sød og sjov ide, og så er den super let at kopiere.
Jeg så ny variant af Marabou i Føtex, og den måtte jeg/vi prøve.... Den var faktisk god, så den er jeg kommet til at købe igen;-).
Jeg prøvede denne fine blogger's opskrift på Strawberry Cheesecake Trifle, og nam nam det skal gentages;-).

Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Yum, hvor ser alt bare lækkert ud (:

  - Kit

  SvarSlet
 2. Ser lækkert ud. :) Vi vil snart se hvad der kom med hjem fra Chanel. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Jeg arbejder på sagen vedr Chanel, jeg har bare travlt for tiden;-)

   Slet