mandag den 14. oktober 2013

For godt til at være... Vurderingen

Nu har jeg modtaget mine ting fra TooGoodToBeBasic, og min dom er....
Jeg vil godt starte med at slå fast, at jeg er en meget kritisk forbruger mht kvalitet. Jeg havde lavet en aftale med mig selv om, at tingene ville blive sendt retur med det samme, hvis de ikke levede op til mine forventninger.
Mit førstehåndsindtryk var positivt. Hurtig levering. Jeg bestilte søndag aften og pakken lå foran min hoveddør tirsdag. Perfekt. Jeg hader at skulle vente i lang tid på mine internetkøb;-). Derudover kom mine ting i en pæn æske, hvilket gav et godt førstehåndsindtryk.
Jeg vil starte med Skater Sally, da det var den primære grund til min ordre;-). Jeg har virkelig ønsket mig en skater nederdel i en blød kvalitet. Jeg har denne skater nederdel fra H&M, men den er så stiv og meget hård i læderet.
Skater Sally er super blød og lækker i kvaliteten, og det var jo det, som jeg havde ønsket mig. Måske en lidt tynd kvalitet. Men her sammenligner jeg den med min lædernederdel fra Designers Remix, som koster 3 gange så meget. Altså ikke en fair sammenligning. Jeg bruger normalt small i underdele, så jeg tog den i small og den passer perfekt. Det er dejligt, at man kan regne med størrelsen. Da størrelserne er den største joker ved internetshopping.
Sally vil være en god nederdel til arbejdsbrug med en lille jakke. Jeg kunne godt have ønsket mig lommer i siden, men det er kun fordi jeg altid render rundt med junk i lommerne på arbejde(fx en blyant, læbepomade, tyggegummi mv. som man ikke kan undvære til flere timers møder(ja man går ikke til møder med en håndtaske...)). Derudover er der intet for i nederdelen, hvilken jeg godt kunne have ønsket mig.
Men alt i alt en rigtigt god nederdel til en super fair pris. Skater Sally er et køb med favoritpotentiale.
Amazing Amy tog jeg i den grå farve, da jeg manglet et gråt tørklæde. Jeg har læst mange anmeldelser, hvor Amy sammenlignes med Canada tørklædet fra Acne, hvilket jeg ikke synes er en fair sammenligning. Da tørklædet fra Acne er 100% uld(hvilket Amy ikke er) og det er markant tykkere i kvaliteten. Men Acne koster også det dobbelte ... Tilbage til Amazing Amy - jeg er ret vild med farven og det har en god størrelse. Jeg har nu brugt det hver dag i den sidste uge, og jeg er glad for det. Og med stor sandsynlighed kommer det også på igen i morgen:-). Alt i alt et super lækkert tørklæde til en god pris, men det bør ikke sammenlignes med Acnes.
Follow my blog with Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Jeg synes virkelig det er rart at læse et ærligt indlæg hvor de billige mærker ikke sidestilles med de dyre. Jeg er så træt af at læse at noget som ligner fx. acnes design pludselig er lige så lækkert / holdbart / gennemført... Det tror jeg simpelthen ikke på hvis prisen kun er 1/3... Det kan godt være tingene er gode til prisen, men det er jo ikke at sammenligne så :)
  - Så tak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop, det kunne være præcist mine tanker.
   Derudover har jeg været meget afventer mht tgtbb, da jeg bliver lidt småsur. Når alle store bloggere får produkter fra et bestemt mærker og dernæst omtaler produktet med kun ros.... Især når det ikke altid er en objektivt ærlig mening, men siger nej tak til gratis tøj???
   Men da jeg selv har købt og betalt for disse varer(som med alt mit tøj). Ville jeg også være hudløs ærlig;-)
   Ja det tørklæde er ikke Acne....

   Slet
  2. Jeg har ikke imod at der af og til bliver givet noget tøj væk, men når det bliver sådan kollektivt og den ene blogger efter den aden viser sig i sponsoreret tøj som de ikke kan sige noget unikt eller ærligt om, så bliver jeg virkelig træt. Faktisk er det en af grundende til jeg ikke rigtig læser med hos nogen af de "store" bloggere. Jeg gider simpelthen ikke blive præet af al deres skjulte reklame... Så hellere få den uforbeholdne mening af en unik og dygtig blogger som dig.

   Slet
  3. Først 1000 tak for den søde kommentar:-))))
   Vi er vist grundlæggende enige omkring sponsor tøj ;-)

   Slet
 2. Godt at du havde en god oplevelse. Jeg har så lige haft den mest negative oplevelse med dem, som endnu ikke er færdig. :(

  SvarSlet
 3. Fedt at høre at du er tilfreds. Jeg er enig med dig i at der burde være lommer i nederdelen. Jeg elsker lommer og har også tit hænderne i lommerne på jobbet. Ved ikke hvorfor, men det kan jeg bare godt lide. Dog synes jeg at på billedet at læderet ser lidt "plastic" "nylon" agtigt ud. Er den det?

  Mht blogger som ikke kan give en uforbeholden mening, er jeg ikke enig i. Hvis jeg får noget som er sponsoreret er jeg altid meget ærlig. Jeg gider i det hele taget ikke skrive noget godt eller lyve for mig selv og andre hvis produktet ikke er godt. Det er for mig ikke tro værdigt. Hvis jeg får tilbudt noget vælger jeg altid de sager jeg selv kan stå inde for og som jeg selv har interesse i at prøve. Det er ligegyldigt om det er tøj eller skønhedsprodukter. jeg får tit tilbud om div. make up, men jeg er ikke den store make up bruger så det vil jeg lade andre om.

  /Chau

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de lommer i siden er gode;-)
   Det må være billedet som driller, da den ikke er plastikagtigt.

   Jeg synes, at du er en meget troværdig blogger. Og det mener jeg!

   Slet
 4. Det er dejligt at høre, at du synes om det... jeg har haft kig på både silkekjolen og tørklædet, men har virkelig været i tvivl om kvaliteten... eller om det netop bare var - det fænomen du beskriver - sponseret reklame.
  Jeg ved faktisk ikke om jeg er blevet meget klogere... udfra din anmeldelse...altså om jeg skal få gjort noget ved det - for som jeg læser dit indlæg, kan fx. tørklædet ikke helt sammenlignes med Acnes - og så tror jeg egentlig hellere, at jeg vil have det!!
  - heller ét rigtig fedt (og desværre tit dyrt) end flere middelmådige ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener, at Amy er et lækkert tørklæde til en god pris. Men Acne er bare min favorit;-). Men de sammenligning af Amy og Acne jeg har læst, synes jeg ikke er fair. Da det er som at sammenligne pærer og bananer(mit favorit udtryk).

   Slet