fredag den 20. juni 2014

Status

Jeg har ikke haft overskud til bloggen den sidste uge, da vi flyttede i huset i fredags. Alt er kaos for tiden og der er for få timer i døgnet. Mine dage er gået med arbejde, indkøring af bøllen i den nye børnehave, indretning, køb af mangler og tilpasning til de nye omgivelser. I dag var det den store Ikea tur, og i følge min kæreste få vi 0,654 tons møbler leveret i morgen!!!  
Jeg har heller ikke haft tid til udsalgsshopping pga. flytning, men der er heller ikke så mange af de rigtige nedsættelser på 50+ % endnu;-). Dog er noget som er nedsat med 50 % nu fx. mit striksæt fra Designers Remix. Det ville ifølge mig være et rigtigt godt køb, da jeg seriøst er så glad for det sæt.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 11. juni 2014

Et rigtigt udsalgskup tåler en genudgivelse

Ja, et rigtigt udsalgskup kan godt tåle en genudgivelse. Tilbage i januar fandt jeg disse Susanna støvler fra Chloé nedsat med 50 %. Da jeg i går skrev om nogle af mine udsalgsønsker, kom jeg også lidt ind på emnet "de gode køb på udsalg". Min udsalgstaktik er meget enkel. Jeg går en kæmpe bue uden om highstreet butikkerne. Jeg går målrettet efter de noget dyrere ting, da udsalg kan gøre dem mere tilgængelige.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 10. juni 2014

Udsalg SS14

Lige nu vælter udsalgsmails ind i min mailboks. Ja udsalgssæsonen er skudt i gang. Jeg gik desværre glip af Black member udsalget i sidste uge, da jeg ikke kunne få bøllen afsat. Udsalgstiden er også en tid, hvor man skal se sig for, da ikke alt udsalg er reelt udsalg... Jeg vil i forbindelse med dette udsalg jagte tøj i lækker kvalitet fra danske designer såsom Designers Remix, Stine Goya, Malene Birger og Baum Und Pferdgarten. Her er et lille udpluk af mine udsalgsønsker - dansk design når det er bedst! 
Har I nogle favoritter, som I har gemt til udsalget?Kilde: nr. 1, 2 og 7 er fra Designers Remix, nr. 3 og 5 er fra Malene Birger, nr. 4 og 9 er fra Stine Goya, nr. 6 og 8 er fra Baum Und Pferdgarten.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 9. juni 2014

Dagens #251

Søndagsstil er den korte beskrivelse af mit outfit. Jeg er i gang med at opdatere min samling af afslapningsbukser, da min samling af sådanne faktisk er totalt pinlig. De er faktisk så forvaskede og slidte, at de er hullede... Og dette nye par leopardprintede fra Baum Und Pferdgarten er så fine. Jeg er i hvert fald tilfreds indtil videre.



Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - Malene Birger, jakke - Designers Remix, taske - Céline, bluse - Saint James, bukser - Baum Und Pferdgarten, ballerinaer - Chanel.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 7. juni 2014

I dag drømmer jeg om #11

Denne smukke kjole fra Malene Birgers efterårskollektion, men i hvilken farve?Follow my blog with Bloglovin

fredag den 6. juni 2014

Noget nyt #31

Jeg har såååå længe haft Céline Nano på min ønskeliste. Jeg var så dum ikke at købe den i grøn tilbage i marts 2011, da jeg så den i Paris. Da jeg tænkte, at Céline nok var en døgnflue... Klogere jeg blev, og min kærlighed til den model er siden bare vokset. Nu er den langt om længe min.
Jeg har brugt min dag på at pakke flyttekasser. Jeg har vist en del sko og tøj. Jeg fyldte 2 store flyttekasser med vinterjakker - ups;-). Derudover har jeg snakket med bøllens kommende børnehave, og det virkede som et godt sted med fokus på bevægelse. Hvilket ikke er dårligt med en meget aktiv bølle.

Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 4. juni 2014

Hus #1

Da vi endnu ikke er flyttet ind (maleren er stadig i gang), vil jeg starte med et lille kig på haven. Haven er på den ene side et kæmpe arbejde, som bare venter... Vi skal anlægge mere græsplæne. Derfor skal vi grave alverdens buske, blomster og ukrudt op.... Jeg er på ingen måde en blomsterperson. Ja, sandheden er, at de mig intet siger! Derfor er min indgangsvinkel til projekt have, at det skal kunne spises.... Beklager det grønne billedspam af spiselig ting;-). Men haven byder på et figentræ, æbletræer og et par vinranker i drivhuset, og dem er jeg allerede dybt forelsket i.




Follow my blog with Bloglovin

mandag den 2. juni 2014

Dagens sko 020614

Jeg har længe drømt om at tilføje endnu et par Bobby til samlingen, men de fleste farver lignede de khakigrønne jeg havde i forvejen. Men da jeg så disse i lilla, var der absolut ingen betænkningstid fra min side. Haps haps og frem med dankortet:-).Og samlingen;-).  Follow my blog with Bloglovin