tirsdag den 31. januar 2012

Mit håndled!

Mine favoritter til håndleddet for tiden er en skøn pærevælling af pink, sølv og guld. Pink i form af Mono&Me, sølv fra Line&Jo og guldet er fra Pandora Lovepods.

mandag den 30. januar 2012

Dødens gab

Det første dagens fra ferien er fra Dubai Mall, hvor der var et KÆMPE stort akvarium med hajer og mange andre spændende fisk. Det var en fantastisk oplevelse, som ifølge mig overgik de mange 1000 butikker(har ikke tjek på det præcise antal, men der var MANGE!!!). Og ja, jeg er modeblogger, men der var sgu intet nyt i de mange butikker. Hvorimod hajer og div. fisk var super spændende, der er jo andet i livet end shopping;-). Her er et par stemningsbilleder, og bemærk venligst hvordan leopardrokken matcher mit tørklæde;o).





Dagens outfit: parka - vintage, tørklæde - Louis Vuitton, taske - Balenciaga, kjole - Carin Wester, sandaler - Miu Miu.

lørdag den 28. januar 2012

Stilhed på bloggen

Skyldes, at jeg har været på ferie i Abu Dhabi og Dubai. Vender tilbage senere:-).

onsdag den 25. januar 2012

Dagens #10




Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, taske - Alexander Wang, tørklæde - Månestråle, cardigan - Etoile Isabel Marant, tee - Samsøe Samsøe, bukser - Zara, sneakers - Gienchi.

onsdag den 18. januar 2012

Living on the edge!

Iført min nye kjole fra Designers Remix Signature, som ikke rigtigt kom til sin ret på billederne. Jeg må forsøge igen en anden dag, da det bestemt ikke er sidste gang den kommer på :-). Ribstrikken i mine strømpebukser opfører sig åbenbart mærkeligt i det flotte sollys, det ligner lidt årerne i et stykke træ. Og mit hår ser også rødt ud, hvilket det ikke er! Sikke en masse ynk herfra;-)



Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - Acne, taske - Alexander wang, cardigan - Nué Notes, kjole - Designers Remix Signature, halskæde - Line&Jo, støvler - Sam Edelman.

tirsdag den 17. januar 2012

Dagens sko 170112

Endnu et par Miu Miu sandaler og disse er med garanti super brugbare i mange sæsoner fremover. Jeg overvejer i hvert fald seriøst, om de skal være årets sandaler. Men jeg skal lige undersøge markedet;o)
Køb dem - her.

søndag den 15. januar 2012

Dagens drømmeoutfit 150112

Jeg tænker pt. en del på workwear, da jeg jo snart skal ud af barselsuniformen og tilbage på arbejde. Her er et outfit til en stille dag på kontoret, hvor der ikke er nogle møder.
Dagens drømmeoutfit: dejlig varm pink trøje(Ry) fra AcneTrack fra Acnenederdel med leopardprint fra current elliottlunt tørklæde fra T by alexander wang i gråt og lidt pynt til armen fra Lucy folk.

lørdag den 14. januar 2012

Dagens #9

Solskin over Christianshavn på en fredag!
Dagens outfit: parka - Designers Remix, solbriller - Gucci, hue - OZ, tørklæde - Lovechild, kjole - Emma Cook, cardigan - Nué Notes, taske - Alexander Wang, støvler - Munderingskompagniet.

fredag den 13. januar 2012

Dagens sko 130112

Miu Miu laver sko, som jeg bare må eje! De sko, jeg allerede har, bliver brugt sæson efter sæson, og de bliver ved at være fede. Disse skønhedder er bestemt ingen undtagelse.

torsdag den 12. januar 2012

Frøken Praktisk!

Så kan dagens regn bare komme an!


Dagens outfit: regnslag - Deamond, tørklæde- Acne, taske - Alexander Wang, kjole - Marc by Marc Jacobs, cardigan - Nue Notes, støvler - Hunter.

tirsdag den 10. januar 2012

Udsalgsstatus

Så kom pakken fra Net-a-Porter endelig. Desværre er status, at kjolen fra Sandro skal retur(æv æv, da jeg så godt kan li' printet), da den har den grimmeste syning henover barmen(ikke godt for figuren er min eneste kommentar). Og desværre er tørklædet fra Isabel Marant for rødt til min smag. Så nu mangler jeg en hverdagskjole! Dagens med de andre ting kommer, som de bliver brugt;-).

mandag den 9. januar 2012

Hello Pretty!

Ja sådan har jeg haft det med denne Acne kjole (som nu er på udsalg), siden jeg så den første gang i sommer. Stoffets forskellige nuancer af grøn gør bestemt ikke min kærlighed mindre, da grøn er og bliver min absolutte yndlingsfarve. Men desværre skal jeg ikke lige til en fest, hvor jeg kan komme i den - æv bæv.

søndag den 8. januar 2012

Dagens drømmeoutfit 080112

Tanken bag dagens drømmeoutfit er barselsoutfit deluxe, da jeg synes min garderobe pt. har brug for et løft! Let's face it - jeg har behov for en varm jakke, da jeg ALTID fryser. Så dunparkaen med den blødeste krave af kanin fra Lempelius vil kunne varme mig på selv den koldeste dag. Jeansene i blå med leopardprintet fra Current Elliott er bare så fede og behagelige, og med en oversize Etoile Isabel Marant sweartshirt danner det et grundlag for cool hverdagstøj. Jeg går en del kilometer hver dag, så hiking støvlerne fra Diemme kan forhindre ømme fødder og give mig varme på en kold dag. Til mobilen, nøgler og dankortet er denne fine clutch fra Rika perfekt, så det hele ikke bliver "Karen kedelig praktisk" på barsel;-).


Dagens drømmeoutfit: parkajeanssweatshirt,  halsdims fra Yvonne Konehue fra Yvonne Konestøvlerclutch.

fredag den 6. januar 2012

Dagens sko 060112

Jeg er så småt begyndt at tænke på workwear, da jeg skal tilbage på arbejde den 1. februar. Og jeg tænker, at Dicker støvlerne fra Isabel Marant vil være gode til arbejdsbrug. Tjaee jeg ved godt, at de ikke ligefrem er en nyhed længere, måske lidt "so last season"? Men hvad - jeg kan li' dem og de har en god højde, så hvilken farve er bedst - sort eller beige?

torsdag den 5. januar 2012

Dagens #8


Dagens barselsuniform: parka - Designers Remix, tørklæde - Nue Notes, hoodie - T by Alexander Wang, tee - Blake, taske - Alexander Wang, nederdel - T by Alexander Wang, sneakers - Gienchi.

onsdag den 4. januar 2012

Udsalg

Fie's indlæg forleden omkring udsalg fik mig til at tænke over udsalgsshopping og dets faldgruber. Jeg har prøvet at formulere de regler, jeg bruger i forbindelse med udsalg.
1. Jeg går bevidst efter de gode hverdagsting fra mine favoritmærker, da her er besparelsen størst i kroner og ører.
2. Mit udsalgsbudget bliver ikke brugt i H&M o.l., da de ting har en minimal sandsynlighed for at holde i næste sæson. Så ved udsalg går jeg en stor bue udenom de fleste highstreet butikker.
3. Jeg køber primært undertøj(da min kæreste(og sjovt nok jeg selv) alligevel ikke kan se om det er fra forrige sæson) på udsalg.
4. Jeg stopper op inden kortet svinges og stiller mig selv spørgsmålene: "Er den kjole mig?", "Vil jeg også bruge den?" osv.

Lidt udsalgsshopping er det også blevet til og her er et kig på det(dog er noget stadig på vej med pakkeposten).
1: Mit første Emma Cook køb, som jeg glæder mig til at afprøve.
2 + 5 +7: Et par fine sager fra Etoile Isabel Marant, som er gode til hverdagen.
3: En kjole fra Sandro, som også er god til hverdag.
4: Et Isabel Marant tørklæde i en skøn farve, tjaeee det varmer om halsen.
6: En kjole(i silke) fra Designers Remix Signature, som er en perfekt LBD.

tirsdag den 3. januar 2012

Dagens #7

Et hurtigt dagens...
Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - Acne, hue - OZ, kjole - Marc by Marc Jacobs, taske - Alexander Wang, støvler - Notabene.

mandag den 2. januar 2012

Dagens #6

Jeg har haft så travlt de sidste par uger med en bølle, som er blevet lidt for dygtig til at kravle og trække sig op af alting. Det betød et akut behov for ny seng, da hendes vugge herved var blevet for farlig:-/. Hun var bestemt ikke tilfreds med hendes nye seng i starten, så hun nægtede at sove = MEGET TRÆT OG UDKØRT MOR!. Alt dette ovenpå en uge med de første 2 tænder... Sikke en gang ynk herfra ;-). Derfor er jeg lidt bagud mht at oploade outfits samt lave indlæg.
Men her er et af mit favorit outfit fra 2011 og et lille kig på 2 fine julegaver fra mine 2 favoritpersoner (AKA Bøllen og kæresten!).






Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - Nue Notes, halskæde - Line&Jo, kjole - Zoe Tee's, armbånd - Line&Jo + Mono&Me + Sakura Design, taske - Rika, støvler - Acne.

søndag den 1. januar 2012

Dagens sko 010112

Dagens sko er et par, som man enten hader eller elsker. Hvor jeg er med hensyn til dem, har jeg ikke helt  afgjort endnu. Men de har noget over sig de hypede Isabel Marant sneakers.... Min kærestes kommentar var "fuck, hvor er de grimme!".
Godt nytår:-).