søndag den 29. december 2013

Dagens i 2013

Her er en opsummering af nogle(man skal jo begrænse sig...) af mine favoritoutfits fra 2013. Har I nogle favoritter? 
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 28. december 2013

Et skab

Så er julen overstået, og jeg er igen tilbage på Nørrebro med udsigten til "lej et lig" skiltet og de sidste flyttekasser. Mine gaver er set fra en modebloggers synsvinkel ret kedelige, da jeg ikke ønskede mig tøj i julegave! Det eneste jeg fik var en masse porcelæn, især det kongelige;-). Hvilket jeg har fået en pæn del af, således at jeg nu bl.a. er den lykkelig ejer af en sovseskål i blå Mega Mussel;-). Jeg fik også startet min samling af Lyngby vaser. Derudover fik jeg også den hypede lysestage fra Tom Dixon - he he jeps der var en ikke porcelæn ting;-). Men I må undvære et billede af mine gaver, da jeg ikke gider at tage et billede af en bunke tallerkner, et par skåle og fade, nogle vaser, en kande og en lysestage.
Jeg er, som tidligere sagt, vild med skæve og finurlige detaljer i boligindretning. Her er et lille kig på mit barskab, hvor de små Minion'er og andre figurer er flyttet ind blandt sprutflaskerne. Jeg synes selv, at det er en sjov lille detalje. Det grønne vitrineskab er såmænd bare fra Ikea, men jeg er helt vild med farven.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 24. december 2013

Glædelig jul 2013

Et hurtigt juleindlæg herfra med en lille julehilsen og et kig på mit tema for gaveindpakning i år.
Glædelige jul:-)
Årets indpakningstema - alle tingene til indpakningen er fra Ikea. Desværre var det en brøkdel af de gaver, som jeg skulle indpakke. Mange timer senere var jeg færdig og meget træt... Et styks forkælet bølle;-).



Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 17. december 2013

Dagens sko 171213

Jeg har desværre ingen outfitbilleder at udgive for tiden, da der ikke har været muligheder for at tage nogle her i flytterodet. Jeg satser stærkt på, at den kommende juleferie giver masser af muligheder for at tage mange billeder.
Jeg ved godt, at sneen endnu ikke har ramt DK. Men jeg har i disse fiskeskelet sandaler fra Giuseppe Zanotti fundet forårets og sommerens drømmesandaler. De er på den ene side tilpas skæve, men samtidigt også klassiske nok til at kunne fungere at work. De er fluks kommet på min liste med ønsker...
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 16. december 2013

Et lille lampeønske fra Ikea

Jeg har en forkærlighed for lamper, da jeg kan ikke udstå dårligt oplyst rum. Jeg har efterhånden oparbejdet en pæn samling af lamper, som jeg knuselsker. Jeg har både designerlamper og billige Ikea lamper. Ja mht. boligindretning er jeg en enten-eller-person. Enten er det designikoner eller en billig Ikea lampe. Faktisk består mit hjem af en lige del Ikea og designerting toppet med en vis del skøre påfund. Jeg er helt syg efter at komme til at eje disse lamper fra Ikea, som minder mig om en vase fra Finnsdottir(som jeg også er helt vild med...). Så næste gang jeg er i Ikea, kommer de(2 er jo en nødvendighed) med hjem. Og det er ligegyldigt, hvad kæresten måtte mene om dem;-). Og jeps min kæreste synes, at de er vildt grimme;-)
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 12. december 2013

Dagens #205

Hurra der er forbindelse til internettet i den nye lejlighed, som er det eneste som fungerer pt. - mangler fx lamper og badeforhæng. Next stop - Ikea;-).
Mit outfit på anden dag i Stockholm var super komfortabelt, men dog corporate agtigt nok til arbejdet. Så var jeg klar til endnu en dag med masser af workshop inden jeg tog tilbage til København.



Dagens outfit: parka + tørklæde + cardigan - Acne, taske - Celine, bluse - Saint James, nederdel - Lovechild, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 10. december 2013

Dagens #204

Imens jeg venter på, at bøllen falder i søvn, kan jeg lige nå et lille indlæg. Ja det er lidt en kamp at få bøllen til at sove i disse dage. Da jeg først kan komme igang med pakningen af de sidste flyttekasser, når bøllen sover. Going out for dinner iført Camilles design og Acne. Jeg var jo i Acne land;-).


Dagens outfit: cardigan + støvler + tørklæde - Acne, nederdel + bluse - Clamour4Glamour for Envii.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 9. december 2013

Dagens #203

Puha jeg "løber" hurtigt for tiden, da jeg er i fuld gang med at flytte og har et kæmpe projekt på arbejdet. Vi skal flytte på onsdag, så min fritid går med pakning af en masse flyttekasser. Hvilket er skønt med en 2,5 årig, som tror, at papkasser er hendes private legetøj;-). Derfor er jeg noget stille for tiden, og mine indlæg vil nok være noget sporadiske i den kommende tid. Derudover har jeg desværre ikke tid til at kommentere på nogle af mine favoritsblogs. Fx. kan jeg lige nævne Trines spændende indlæg omkring størrelsen på hendes garderobe eller Idas fine outfit i dag, som jeg ikke har haft tid til at kommentere på.
Da jeg i sidste uge var i Stockholm, fik jeg den ide at tage billeder af mine outfits i spejlet på hotelværelset. Ja det er et lille flashback til den tid, hvor bloggere tog selfie i alverdens spejle. Jeg var afsted på en slags "lær dine nye nordiske kollegaer at kende..." tur. Ja en omgang teambuilding med en masse workshops og middag om aftenen. Dress coden var casual. Altså så afslappet som det kan blive i den finansielle verden;-). Så her er mit første outfit fra turen.



Et dejligt hotelværelse med en kæmpeseng med mange puder:-).
Og min toilettaske på badeværelset...
Min tro følgesvend på sådanne ture er min kabinekuffert fra Mandarina Duck, som er super smart. Jeg har nemlig altid travlt, så der er ikke tid til at vente på bagagen.
Dagens outfit: cardigan og tørklæde - Acne, skjorte - Camille Kaasby-Wang + Minus, nederdel - Etoile Isabel Marant, støvler - Notabene. 
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 5. december 2013

Dagens #202

Mens Bodil "hygger" udenfor, får I et dagens, hvor jeg legede "Sporty Spice". Bemærk lige den noget uvante stil med en fodbold;-). He he, men det passer måske meget godt til det sporty islæt i Camilles strikbluse. Den strikbluse er jeg blevet rigtigt glad for. Jeg er endnu en gang dybt imponeret over den kollektion. Jeg synes virkelig, at hun har tænkt seriøst over slutproduktets brugbarehed. 
Dagens outfit: tørklæde - Acne, strik - Clamour 4 Glamour for Envii, taske - Chanel, nederdel - Isabel Marant, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 4. december 2013

Dagens #201

Selvom mit outfit ikke var videre spændende forrige søndag, måtte jeg lige lokke kæresten til at tage billeder af mig foran Danmarks Statistik. Jeg er så vild med den indgang, da alle de tal taler til nørden i mig. Og som en bonusinformation så lyser tallene i mørke. Ja, jeg er en mega nørd, som kan gå helt i selvsving over sådanne detaljer, især på en dødsyg gade;-).
Dagens outfit: hue - OZ, parka - Acne, tørklæde - Lala Berlin, bluse - Selected Femme, nederdel - Ganni, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 1. december 2013

Ups!!!

Glædelig 1 søndag i advent:-).
Og nu til min lille hemmelighed. For knap 2 måneder kom jeg til at købe endnu en lille taske på vej hjem fra arbejde. Ups;-). Vi kan vist godt blive enige om, at jeg ikke må købe flere tasker i år;-). Men til mit forsvar, så er min cykelrute hjem fra arbejde seriøst den farligste vej for min bankkonto;-). Hver dag på vej hjem fra arbejde cykler jeg igennem Grønnegade, og ja Grønnegade er et farligt sted;-). Og for dem af mine læsere som ikke er stærke i den københavnske geografi, så ligger Kassandra i Grønnegade, et rent shoppemekka;-). Tilbage til mit seneste taske køb, så har min Trio bag fra Celine nu fået en storesøster i form af Trio large i grøn. Men det kunne ikke være anderledes...
De næste par dage er jeg ikke så meget online, da jeg i morgen tidlig rejser til Stockholm i forbindelse med arbejdet. Og jeg kommer først hjem sent tirsdag aften. 
Follow my blog with Bloglovin