søndag den 31. marts 2013

Dagens #123

Så er jeg tilbage i København efter en påskeferie i Jylland, som har indeholdt masser af hygge, lidt shopping og kærestehygge i Århus:-). Jeg er ret begejstret for shopping i Århus, da alle de fede butikker ligger indenfor 1 km2. I modsætning til København, hvor mine yndlingsbutikker er spredt ud over hele byen. Med det resultat at man kan bruge det meste af en dag på at komme rundt til dem.
Okay jeg kan overtale min søde kæreste til at tage billeder, men han bemærkede ikke, at min nederdel var mega krøllet efter leg med bøllen... Outfittet havde jeg på til en påskefrokost i fredags. Jeg var iført den nye bluse fra Selected Femme og nederdel fra Ganni. Jeg tror, at begge dele kan blive favoritter.


Dagens outfit: bluse - Selected Femme, nederdel - Ganni, taske - Celine, sko - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 28. marts 2013

Dagens #122

Hvert år til påske hænger min genbo påskeæg op i træet i deres forhave. Er det ikke sejt? Det synes jeg at det er. Overskudsagtigt? Ja, men det gør intet, når det er en hyggelig tradition. Den fine baggrund var en oplagt kulisse til et dagens i påsken. Mit outfit har jeg ikke rigtigt noget at sige om, da det er ret simpelt og comfy agtigt.




Dagens outfit: jakke - Viktor&Rolf + H&M, solbriller - Gucci, tørklæde - Lovechild, bluse - Benetton, nederdel - Designers Remix, taske - Celine, sko - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 27. marts 2013

Hvidt, blåt, orange og grønt

Måtte flytte ind;-).  
God påskeferie :-).
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 26. marts 2013

Dagens #121

Kan I gætte hvilken cykel, som er min? Jeg ønsker mig en ny cykel, men jeg kan ikke beslutte mig og min kæreste er ikke til meget hjælp. Nogle forslag?
Tilbage til mit outfit. Min søde kæreste gav mig forleden et par Acne POP jeans. Jeg har ønsket mig et par i noget nær 100 år;-). Jeg synes, at det er så fint med boyfriend jeans og den croppede længde, især til pumps - super chikt, siger jeg bare;-). Så selvom martsvejret siger "vinter" besluttede jeg mig for at indvie dem alligevel. Så jeg afprøvede looket i en vinterversion med sorte strømpebukser. Jeg synes, at de fungerer ret godt med mine Isabel Marant sneakers. Jeg følte mig i hvert fald super hip på legepladsen i det;-).



Dagens outfit: jakke - Viktor&Rolf + H&M, hue - OZ, tørklæde - COS, bluse - Topshop, jeans - Acne, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 24. marts 2013

Dagens #120

Selvom det er hundekoldt, er vejret flot med høj sol. Det kan man kun blive glad i låget af, selvom man fryser røven af :-). Mit outfit er fra forrige lørdag, hvor vi skulle en tur i Silvan og købe beslag til altandøren(sikring mod en bølles pilfingre). Åhh ja mit liv indeholder nogle meget spændende opgaver ;-).

Dagens outfit: jakke - Viktor&Rolf + H&M, hue - OZ, solbriller - Gucci, tørklæde - COS, cardigan - Deseigners Remix, bluse - Topshop, nederdel - Ganni, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 23. marts 2013

Dagens #119

Et hurtigt hej herfra. Nu tilbage til vasketøjsbunken, som igen igen er kæmpe stor pga min sygdom. Jeps jeg lever sgu det vilde liv;-).



Dagens outfit: jakke - Viktor&Rolf + H&M, tørklæde - COS, solbriller - Gucci, bluse - Kenzo, nederdel - See by Chloe, taske - Louis Vuitton, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 21. marts 2013

Dagens #118

Jeg var på arbejde i dag. Det var så dejligt at komme ud igen. Men jeg er også træt nu, da jeg stadig ikke er helt rask endnu. Så nu flader jeg ud på sofaen med computeren, mens jeg prøver at finde på "sjove og interessante" ting at skrive om mit outfit;-). Jeg er ret glad for min nye læder nederdel. Den passer godt ind i min stil og garderobe. Mit outfit var ret simpelt i neutrale farver, men med de orange sneakers blev det ikke alt for kedeligt.


Dagens outfit: cardigan - Designers Remix, tørklæde- COS, taske- Marc by Marc Jacobs, bluse - Isabel Marant Etoile, nederdel - Designers Remix, sko - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 19. marts 2013

Dagens #117

Jeg er stadig syg, hvilket er total øv.
Dagens gode nyhed er, at jeg skal ha' penge tilbage i skat. Jeg ved godt, at det er sent, men der var nogle problemer med mine fradrag. Det er nu rettet. Hurra ekstra penge til shopping. Hmm what to get?
Jeg har ikke så meget at sige om dagens, andet end at det er fra før sne. Ja hvad sker der lige for det vejr? Jeg er så træt af 4 måneders sne og kulde. Jeg vil ha' forår nu, så jeg kan få min nye jakke på;-).
Dagens outfit: bluse - Benetton, tørklæde- COS, nederdel - Etoile Isabel Marant, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 17. marts 2013

I posen...

Var der en trio bag fra Celine. Jeg havde overvejet den i sort, men min tålmodighed er ikke til laaange ventelister. Så jeg valgte farven beige, men jeg tror at den vil være perfekt til min nye jakke og de orange sneakers. Og derudover har jeg en del sorte tasker, så jeg har planlagt, at det er blevet tid til lidt farver i taskesamlingen.
Jeg beklager, at jeg har været total offline de sidste døgn. Men jeg er syg med ondt i ørerne. Det er noget total lort at være syg og skulle underholde en bølle:-(.

Follow my blog with Bloglovin

fredag den 15. marts 2013

Ny baby...

Nops ikke endnu en bølle. Min nye baby er nemlig en taske;-). Billedet giver et hint om, hvor den er købt! Kan I mon gætte hvem min nye baby er?
Follow my blog with Bloglovin

Dagens #116

Søndag og høj sol over Østerbro med kaffe to go. God weekend:-).

Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Sonia by Sonia Rykiel, kjole - Acne, tørklæde - COS, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 13. marts 2013

Dagens #115

Jeg har desværre ikke brugt denne lille jakke fra Etoile Isabel Marant særligt meget, da jeg synes, at den kradser. Jeg kan ikke ha' uld og mærkelige uldblandinger direkte mod huden, da min hud er vildt sart. Så jeg har for det meste en bomuld eller silke top indenunder. Ellers får jeg spat. Forleden havde jeg chancen med en langærmet top indenunder. Derudover har jeg pillet dens skulderpuder ud, da jeg ikke kunne forene mig med de markante skuldre. Nu kan jeg vist ikke koge mere suppe på den jakke;-). Derudover har jeg de orange sneakers på. De er pt. mine yndlingssko.

Dagens outfit: jakke - Etoile Isabel Marant, kjole - Carven, tørklæde - Acne, taske - Marc by Marc Jacobs, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 12. marts 2013

Dagens sko 120313

Jeg har fået mig et par nye sneakers fra New Balance i orange, og jeg er så vild med dem.

Follow my blog with Bloglovin

mandag den 11. marts 2013

Dagens #114

Det er så dejligt, at det er lyst om morgenen nu. De lyse morgener øger sandsynligheden for at få taget et dagens på vej til arbejde. Mit workwear var rimelig casual, når man tænker på, at jeg arbejder i bankverdenen. Men jeg sidder i en nørdafdeling (jeg er en lillenørd(storenørd)), hvor vi regner dagen lang.

Dagens outfit: tørklæde - COS, strik - Benetton, taske - Marc by Marc Jacobs, nederdel + sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 10. marts 2013

Noget nyt #12

Så er intet mindre end den perfekte overgangsjakke fra Etoile Isabel Marant kommet i hus - den er armygrøn og i quiltet bomuld. Desværre har det været for koldt til actionbilleder, så I må vente lidt med at se den i et dagens. Åhh jeg glæder mig så meget til varmere vejr;-).

Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 6. marts 2013

Dagens #113

Dette outfit har faktisk aldrig været på bloggen, til trods for, at det er et outfit jeg bruger ofte. Det er ganske behageligt at have på, og så fungerer det også som workwear.


Dagens outfit: hue - OZ, jakke - ASOS, tørklæde - LaLa Berlin, taske - Mulberry, kjole - Sonia by Sonia Rykiel, Sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 5. marts 2013

Dagens #112

Et hurtigt hej herfra med et dagens, som jeg ikke har så meget at sige til.
Dagens outfit: cardigan - Nué Notes, taske - Mulberry, tørklæde - LV, tee - T by Alexander Wang, nederdel - Étoile Isabel Marant, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 4. marts 2013

Noget nyt #11



I den fine pose var en skindnederdel fra Designers Remix. Jeg har gennem længere tid ønsket mig en lædernederdel, men jeg har ikke kunnet finde den rigtige. Men denne er lige det, jeg har søgt - kort og en smule løs i det. Jeg glæder mig så meget til at indvie den. I det hele taget har Designers Remix igen med deres SS13 kollektion fanget min opmærksomhed. Jeg ved nu, hvorfor mærket før min graviditet var min danske favorit. Jeg vil eje det meste af kollektionen, og jeg er startet med nederdelen;-).
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 1. marts 2013

Dagens #111

Så kom nederdelen fra Ganni i brug. Jeg er nemlig ikke den hurtigste til at tage mine ting i brug. Den er enkelt og sort og er den perfekte hverdagsnederdel sammen med Isabel Marant sneakers. Og det er vist, hvad jeg har at sige om dette outfit.
Jeg synes godt nok, at jeg har mange kedelige gøremål pt., såsom at bekæmpe en vaskebunke højere end Rundetårn. Jeg er i skrivende stund ved at vinde over den;-). Heldigvis byder min weekend på masser af hygge, god mad og afslapning - besøg af mine svigerforældre og veninde kaffe date i selskab med en skøn lillemus (aka en nuttet babypige...). Har I nogle spændende planer for weekenden?



Dagens outfit: hoodie - T by Alexander Wang, bluse - Benetton, tørklæde - COS, halskæde - Line&Jo, nederdel - Ganni, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin